Dolar 33,9989
%-0.18
Euro 38,0498
%0.38
Altın 2.830,590
%0.99
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Market hırsızlığı saniye saniye görüntülendi

Market hırsızlığı saniye saniye görüntülendi

Edirne’de bir markete giren hırsızın eşya çalma anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntüledi.    Ş.K., son olarak Abdurrahman Mahallesi Tarlakapı Caddesi üzerindeki ulusal marketler zincirinin bir şubesine...

  • Ege Postası
  • 01.10.2013 - 11:57
Edirne’de bir markete giren hırsızın eşya çalma anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntüledi.

    Ş.K., son olarak Abdurrahman Mahallesi Tarlakapı Caddesi üzerindeki ulusal marketler zincirinin bir şubesine girdi. Etrafı dikkatlice gözetleyen hırsız, çalacağı yağ ve deterjanı marketin giriş kapısının yanına getirdi. Ardından herhangi bir şey almadan kasaların bulunduğu alandan çıkış yapan Ş.K, tekrar marketin giriş kapısına yöneldi.
Kapıyı açan hırsız daha önce kapının yanına getirdiği eşyaları alarak hızla kaçtı. Olayın ortaya çıkması üzerinde Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri güvenlik kamerası görüntülerinden hareket ederek şahısları kısa sürede yakaladı. Aynı yöntemle 4 marketten daha eşya çaldığı tespit edilen Ş.K ve ona yardım eden arkadaşı polis tarafından yakalandı.

    Çaldıkları yağ ve deterjanları satarak alkol aldığı öğrenilen şahıslar emniyetteki sorgusunun tamamlanmasının ardından adliye sevk edildi.

    Şahıslar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.