Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Masa işgali bitti, inşaat çilesi başladı!

Masa işgali bitti, inşaat çilesi başladı!

Geçtiğimiz yıl yaşanan kaldırım işgalleri ile gündeme gelen Alsancak Mustafa Bey Caddesi’nde bu sefer de tadilat çilesi başladı. Yaz aylarının gelmesini fırsat bilen işletmeler yaptıkları inşaat çalışmalarıyla vatandaşlara yine saç baş yoldurttu. Masa işgali bitti, inşaat çilesi başladı!

  • Ege Postası
  • 17.06.2016 - 11:10

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Alsancak’ta işgal çilesi bitmek bilmiyor. Konak’ın en gözde semtleri arasında yer alan ve restoran ile kafeteryaların yoğunlukta bulunduğu Mustafa Bey Caddesi’nde yürümek isteyen vatandaşlar adeta kırk takla atıyor.

Kış aylarında gerçekleşen zabıta operasyonlarının ardından açılan kaldırımlar bu sefer de inşaat malzemeleri ve moloz yığınları ile kapandı. Masa ve sandalyelerin işgali altındaki caddede tadilat sezonun başlaması ile birlikte artık kaldırımları kum yığınları, molozlar ve inşaat malzemeleri kapatmaya başladı. İzmir’in en lüks alanları arasında yer alan bölgede yaşanan bu durum halkı isyan ettirirken, duruma tepki gösteren birçok vatandaş yaşadıkları çileye son verilmesini isteyerek yetkilileri göreve davet etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.