Dolar 34,2740
%0.09
Euro 37,6596
%0.16
Altın 2.918,470
%0.3
Bist-100 9.045,00
%0.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Matlı: Yönetim olarak görevimizin başındayız

Matlı: Yönetim olarak görevimizin başındayız

Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, basına da yansıyan Yüksek Seçim Kurulu kararı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Seçilmiş yönetimimiz görevinin başındadır." dedi. Özer Matlı, yaptığı yazılı açıklamada,...

  • Ege Postası
  • 04.06.2013 - 16:34
Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, basına da yansıyan Yüksek Seçim Kurulu kararı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Seçilmiş yönetimimiz görevinin başındadır." dedi.

Özer Matlı, yaptığı yazılı açıklamada, yargının kararına saygılı olduklarını belirtti. "Biz her işlemin kanunlara usul ve esaslara göre yapılmasını kabul eden ve öyle hareket eden bir ekibiz." diyen Matlı, şunları kaydetti: "Seçilmiş yönetimimiz görevinin başındadır. Yüksek yargı tarafından emredilen değişiklikler elbette yapılacak olup, gerek Meclis üyesi ve gerekse Yönetim Kurulu üyesi olarak yedeklerimize görev tevdi edilecektir. Zaten 5174 Sayılı Kanun'un ilgili maddesinde de meclis üyeliği veya yönetim kurulu üyeliğinin düşmesi neticesinde yedeğinin görevlendirilmesi hükmü yer almaktadır. Bursa Ticaret Borsası yönetimimiz seçimlerden önce verdiği sözleri ve göreve geldikten sonra ortaya koyduğu çalışma programından asla sapmadan çalışmalarına devam etmektedir ve edecektir."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.