Dolar 34,2919
%0.37
Euro 37,4933
%-0.08
Altın 2.915,210
%0.9
Bist-100 8.964,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Matur: Olimpiyatlar için asıl biz teşekkür ederiz

Matur: Olimpiyatlar için asıl biz teşekkür ederiz

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, “Türkçe Olimpiyatları için bize teşekkür değil, bizim olimpiyatları düzenleyenlere teşekkür etmemiz gerekir” dedi. Türkçe Olimpiyatları İl Etkinliği heyetinde bulunan Sakarya Demokrasi...

  • Ege Postası
  • 26.06.2013 - 14:41
Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, “Türkçe Olimpiyatları için bize teşekkür değil, bizim olimpiyatları düzenleyenlere teşekkür etmemiz gerekir” dedi.

Türkçe Olimpiyatları İl Etkinliği heyetinde bulunan Sakarya Demokrasi ve Gelişim Platformu Başkanı Remzi Çinemre, olimpiyatlara verdiği desteklerinden dolayı gazetecilere teşekkür yemeği verdi. Yemeğe Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, Basın İlan Kurumu (BİK) Sakarya Şube Müdürü Ömer Faruk Çakır ile ulusal ve yerel gazetelerin temsilcileri katıldı. Çinemre, gazetecilere olimpiyatlara verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek “İlimizdeki etkinliğe 27 ülkeden 190 öğrenci katıldı. Güzel bir etkinlik oldu. Başta Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Adapazarı, Erenler, Serdivan ilçe belediyeleri büyük destek verdi. Basında haberleriyle etkinliğimizi destekledi. Herkese teşekkür ediyoruz. Bize güç verdiniz” dedi.

Sezai Matur, ise asıl kendilerinin teşekkür etmesi gerektiğini belirterek şunları kaydetti: “Olimpiyatlarla büyük bir güzellik yaşadık. Mutlu olduk. Dünyanın bir çok ülkesinden gelen öğrencilerin söylediği şarkılarla göğsümüz kabardı. Gurur duyduk. Asıl bizim teşekkür etmemiz gerekir. Bu çocukları yetiştiren öğretmenlere, Türk okullarına ve bu güzel organizasyonu yapanlara biz teşekkür ederiz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.