Dolar 34,2746
%0.1
Euro 37,6683
%0.18
Altın 2.918,360
%0.3
Bist-100 9.034,00
%0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mecaz ve Karagöz’den muhteşem gösteri

Mecaz ve Karagöz’den muhteşem gösteri

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) koordinasyonuyla gerçekleştirilen ‘52. Uluslararası Bursa Festivali’, görsel bir şölene ev sahipliği yaptı.     Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda...

  • Ege Postası
  • 01.07.2013 - 11:35
Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) koordinasyonuyla gerçekleştirilen ‘52. Uluslararası Bursa Festivali’, görsel bir şölene ev sahipliği yaptı.

    Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen programda sahneye çıkan Grup Mecaz, en sevilen türküleriyle programa renk kattı. Grup Mecaz’a sanatseverler de eşlik etti.

    Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuvarı öğretim görevlisi ve mezunu akademisyenlerden oluşan Grup Mecaz’ın yanı sıra Karagöz Halk Dansları Topluluğu da sahneye çıkarak özel gösteriler sergiledi. Topluluk, Tokat, Bursa, Hakkari, Tekirdağ, Trabzon, Mardin, Muğla, Aydın ve Ağrı yörelerine özgü danslarıyla izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Karagöz Halk Dansları Topluluğu’´nun minik grubu da sahnelediği potpuri ile izleyenleri coşturdu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.