Dolar 34,2586
%0.05
Euro 37,6361
%0.1
Altın 2.889,580
%-0.69
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Meclis Başkanı Çiçek'ten, liderlere kan bağışı çağrısı

Meclis Başkanı Çiçek'ten, liderlere kan bağışı çağrısı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, Meclis’te kan bağışında bulundu. Siyasi parti genel başkanlarına kan bağışı yapmaları çağrısında bulunan Çiçek, "Onlar gelsinler versinler, milletimize bu manada iyi bir mesaj...

  • Ege Postası
  • 17.06.2013 - 13:12
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, Meclis’te kan bağışında bulundu. Siyasi parti genel başkanlarına kan bağışı yapmaları çağrısında bulunan Çiçek, "Onlar gelsinler versinler, milletimize bu manada iyi bir mesaj vermiş olalım. Milletvekillerimizi ve personelimizi kan bağışında bulunmaya davet ediyorum. Bu bir milli görevdir, bu bir insani görevdir.” dedi.

Cemil Çiçek, 'Dünya Gönüllü Kan Bağışı Günü' dolayısıyla Türk Kızılayı işbirliğiyle TBMM Şeref Holü'ndeki etkinlik çerçevesinde kan bağışında bulundu. Meclis'te iki gün sürecek etkinlikte, personel Türk Kızılayı’na kan bağışında bulunacak. Meclis binasında gerçekleştirilen kan bağışa etkinliğine, Çiçek’in yanı sıra Meclis çalışanları ve Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar katıldı. 14 Haziran Gönüllü Kan Bağışı Günü münasebetiyle Meclis'te önemli bir etkinlik düzenlediklerini belirten Çiçek, "Kızılay bizim hem yurt içinde hem de yurt dışında zor günümüzde insanlığın zor gününde, Türkiye’nin itibarini en üst düzeyde temsil eden ve insanlarını acı ve sıkıntısını gidermek için canla başla çalışan, kelimenin tam anlamıyla gönüllü bir sivil toplum kuruluşudur.” diye konuştu.

TÜRK KIZILAYI'NA ÖVGÜ

Dünyanın neresinde bir sıkıntı ve felaket olursa Türkiye’nin bayrağını orada en evvel Kızılay’ın dalgalandırdığını belirten Çiçek, "Meclis olarak ülkemizin insanımızın hayrına olan pek çok kampanyaya öncülük ve ev sahipliği yapıyoruz ya da destekliyoruz. Bunların en önemlilerinden biri de kan bağışıdır. Ben geçmiş dönemlerde kan bağışlarına yardımcı olmaya çalıştım. Bugünde Meclis Başkanı olarak bu kampanyayı buradan açmış bulunuyoruz. Bugün Meclis personeli ve burada olan milletvekillerimiz kan vermek isteyen gelebilir. Yarın siyasi partilerimizin grupları var. En başta sayın genel başkanlara çağrıda bulunuyorum. Onlar gelsinler versinler milletimize bu manada iyi bir mesaj vermiş olalım. Milletvekillerimizi ve personelimizi kan bağışında bulunmaya davet ediyorum. Bu bir milli görevdir bu bir insani görevdir. İnşallah bu kampanya maksada ulaşmış olur. Bu sezon miktar itibariyle iyi bir bağışa ulaşılmış olur.” değerlendirmesini yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.