Dolar 34,1101
%-0.15
Euro 38,2787
%0.3
Altın 2.899,450
%-0.71
Bist-100 9.674,00
%-1.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mehmetçiğin Dünyası, Anıtkabir’de sergileniyor

Mehmetçiğin Dünyası, Anıtkabir’de sergileniyor

Genelkurmay Başkanlığı'nın katkılarıyla hazırlanan "Ocak-Mehmetçiğin Dünyası" fotoğraf sergisi, Anıtkabir'de açıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından daha önce Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. yılı etkinlikleri kapsamında...

  • Ege Postası
  • 23.04.2013 - 15:41
Genelkurmay Başkanlığı'nın katkılarıyla hazırlanan "Ocak-Mehmetçiğin Dünyası" fotoğraf sergisi, Anıtkabir'de açıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından daha önce Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. yılı etkinlikleri kapsamında Çanakkale'de açılan fotoğraf sergisi, bu kez Anıtkabir'de beğeniye sunuldu.
Serginin açılış kurdelesini, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanvekili Mehmet Sağlam, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Beşir Atalay, Bekir Bozdağ ile Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk kesti.

TBMM Başkanı Çiçek, serginin açılışında "Meclisimizin açılışının 93. yıl dönümünü kutluyoruz. Bu Meclis, milli mücadeleyi yürüten, onun kararlarını alan Meclis'tir. Alınan kararları da Türk Silahlı Kuvvetlerimiz büyük bir kahramanlık gösterip başarıyla sürdürmüş ve sonlandırmıştır. Cephe, milli mücadele haberlerini, o gün Anadolu Ajansı hem ülkemize hem de dünyaya duyurmuştur." dedi.

Ardından Çiçek, Kılıçdaroğlu, bakan ve milletvekilleri sergiyi gezdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.