Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Melih Gökçek 'İzmir'de de yok' dedi ancak...

Melih Gökçek 'İzmir'de de yok' dedi ancak...

Ankara Büyükşehir eski Belediye Başkanı Melik Gökçek, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde “TC” ibaresinin olmadığını öne sürerek, İstanbul ve Ankara'da şov yapıldığını ifade etti. Ancak, İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ana giriş kapısında TC ibaresi yer aldığına dikkat çekti. Melih Gökçek 'İzmir'de de yok' dedi ancak...

  • Ege Postası
  • 03.05.2019 - 12:29

Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye binalarına, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra yeni başkanlar tarafından 'TC' ibaresi ekletildi. Bu durum özellikle sosyal medyada önemli bir gündem oldu.

Ankara Büyükşehir eski Belediye Başkanı Melik Gökçek, dün sosyal medya hesabından, “Ankara ve İstanbul’da belediye binasının önüne T.C koyup sol medya eliyle show yaparak reklam yapan CHP’lilere soruyorum: ‘Eskişehir ve İzmir yıllardır sol belediyeler tarafından yönetiliyor. Binalarında T.C yok. Yaptığınız siyasi riyakarlık değil m? Samimi olun samimi...” diye yazdı.

Gökçek, her iki belediyeden fotoğraf paylaştı.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDE TC İBARESİ VAR!

İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, hem başkanlık girişindeki kapıda hem de vatandaşın ve çalışanların kullandığı ön giriş kapısında yıllardır TC ibaresinin olduğunu belirterek, başka açıdan fotoğraf paylaşılarak algı yaratılmaya çalışıldığını ileri sürdü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.