Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mersin İdman Yurdu Başkanı Kahramanlı: Tek hedefimiz şampiyonluk

Mersin İdman Yurdu Başkanı Kahramanlı: Tek hedefimiz şampiyonluk

PTT 1'inci Ligi'nde mücadele eden Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı, sezon sonunda Süper Lig'e yükselen ekip olmak istediklerini söyledi.Kahramanlı, yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik içinde olurlarsa sorunları çözmelerinin...

  • Ege Postası
  • 19.09.2013 - 19:59
PTT 1'inci Ligi'nde mücadele eden Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı, sezon sonunda Süper Lig'e yükselen ekip olmak istediklerini söyledi.

Kahramanlı, yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik içinde olurlarsa sorunları çözmelerinin daha kolaylaşacağına dikkat çekti. Lig içindeki iniş ve çıkışların olabileceğini ifade eden Kahramanlı, "Ama bu, mücadele azmimizi eksiltmemelidir. Topyekûn bir dayanışma ve mücadele örneği gösterdiğimizde Süper Lig'in kapıları yeniden Mersin İdman Yurdu’na açılacaktır. Bu nedenle taraftarlarımızı her zaman olduğu gibi yanımızda görmek ve onların desteğini hissetmek istiyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edersek yeniden bize yakışan Süper Lig'e geri döneriz. Herkesi takıma destek olamaya davet ediyoruz." diye konuştu.

Bu yıl PTT 1'inci Lig'e düşmüş olmalarının hiç hoş olmayan bir durum olduğunu anlatan Kahramanlı şöyle devam etti: "29 yıl sonra çıktığımız Süper Lig'den ikinci senenin sonunda düşmek tabi ki hoş olmadı. Artık buna şanssızlık mı diyelim, kısmetsizlik mi diyelim bilemiyorum. Özellikle yeni gelen futbolcularla birebir görüşüyorum ve bizim bir hedefimiz olduğunu, yeniden Süper Lig'e çıkmak istediğimizi söylüyorum. Futbolcularımızın da buna inandığını, bu hedef doğrultusunda azimli ve kararlı olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. O açıdan diyoruz ki bu takımı yeniden Süper Lig'e çıkarmak bizim boynumuzun borcu."

Mersin İdman Yurdu'nun güçlü bir takım olduğunu vurgulayan Kahramanlı, Süper Lig hedefi için kaybetme lüksleri olmadığını dile getirerek şöyle konuştu: "Geçen hafta oynadığımız Manisaspor yenilgisini Kahramanmaraşspor galibiyetiyle unuttuk. Çok iyi oyun ortaya koyarak altın değerindeki 3 puanı aldık. Bahaneler olmadan ilerlememizin gerektiğinin herkes farkında. Takım içinde yakalanan birliğin, aile ortamının bizi hedeflerimize ulaştıracağı inancındayım. İnşallah hedefimiz doğrultusunda istediğimiz sonuçları alırız."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.