Dolar 34,1996
%0.05
Euro 37,9551
%-0.37
Altın 2.915,940
%0.69
Bist-100 9.565,00
%-1.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Meteoroloji'den kötü haber: Hava soğuyor

Meteoroloji'den kötü haber: Hava soğuyor

İzmir'de haftasonu hava sıcaklığı 20'li değerlerin üzerine çıkınca İzmirliler açık alanlara, kafelere koştu. Ancak Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri hafta boyunca havaların özellikle gece hissedilir derece düşeceği uyarısı yaptı. Meteoroloji'den kötü haber: Hava soğuyor

  • Ege Postası
  • 13.03.2016 - 11:26
EGE POSTASI- Şubat ayını ve Mart ayının ilk günlerini mevsim normallerinin üzerinde bahar havasında geçiren İzmir'e Meteoroloji'den kötü haber geldi.

Meteoroloji'den alınan son değerlendirmelere göre; Yurt geneli bugün Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı bir sistemin; Pazartesi günü akşam saatlerinden itibaren ise Balkanlar üzerinden gelen soğuk havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.


Pazartesi günü İzmir'de şiddetli sağanak bekleniyor. Hava sıcaklığı gece ve gündüz 12-14 derece olacak. Salıdan itibaren yağışlı hava kenti terkedecek ama gündüz hava sıcaklıkları hafta boyunca 15 derecenin üzerine çıkamayacak. Gece ise sıcaklık 5 dereceye kadar düşecek.

Ege Denizi’nde Fırtına Bekleniyor!
Rüzgarın, bugün akşam saatlerinden itibaren Kuzey ve Orta Ege’ de, gece saatlerinden itibaren de Marmara’da ve hızını artırarak doğu ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/s) kuvvetinde fırtına, zamanla 9 ( 90 km/s) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın; Pazartesi gece saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.




 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.