Dolar 34,0705
%-0.08
Euro 38,1165
%0.06
Altın 2.871,070
%-0.14
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mevlid yolunda vefat edenler 'mevlid'le yad edilecek

Mevlid yolunda vefat edenler 'mevlid'le yad edilecek

4 Haziran 2011 tarihinde Aydın’ın Ortaklar ilçesinde düzenlenen Çamlık Mevlidi'ne giderken Manisa Akhisar'da trafik kazası geçirerek vefat eden 7 kişi için mevlid düzenleniyor. Seyfullah Bahar, Faruk Bahar, Kerem Koç, Ahmet Irmak, Uğur Taner...

  • Ege Postası
  • 07.06.2013 - 15:37
4 Haziran 2011 tarihinde Aydın’ın Ortaklar ilçesinde düzenlenen Çamlık Mevlidi'ne giderken Manisa Akhisar'da trafik kazası geçirerek vefat eden 7 kişi için mevlid düzenleniyor. Seyfullah Bahar, Faruk Bahar, Kerem Koç, Ahmet Irmak, Uğur Taner Tan, Özcan Önen ve Yusuf Aziz Erzen’in ikinci vefat yıldönümü programı, 9 Haziran Pazar günü İstanbul Bahçelievler'deki Hafız Ali Camisi’nde öğle namazına müteakip yapılacak. Vefat eden nur talebelerinden 3’ünün Avcılar H. Ahmet Tükenmez Camii'nde kılınan cenaze namazına Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da katılmıştı. Mevlid ve hatim duası için yapılan duyuruda şöyle denildi:

“Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin muazzez ve muhterem talebeleri ve Nurun merhum hadimleri olan başta Ahmet Feyzi Kul ağabey olmak üzere Hasan Atıf Egemen ve Mehmet Emin Kul ağabeyler için her yıl Haziran ayının ilk pazar günü yapılan ve geleneksel hale gelen Çamlık Mevlidi'ne iştirak etmek üzere 4 Haziran 2011’de İstanbul’dan hareket ederek Akhisar’a 7 km kala Gökçe Ahmet yokuşunda 20.23 sularında kaza geçirip 'Nur’un hizmet şehidleri' mertebesiyle Cenab-ı Hakk'ın rahmetine kavuşan dava arkadaşlarımız Seyfullah Bahar, Faruk Bahar, Kerem Koç, Ahmet Irmak, Uğur Taner Tan, Özcan Önen ve Yusuf Aziz Erzen’in ikinci vefat yıldönümü mevlidine ve hatim dualarına; bütün dava arkadaşları, akraba, dost, tanıdık ve yakınları davetlidir.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.