Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Michal Kadlec: CAS’ın verdiği karar hepimizi mutlu etti

Michal Kadlec: CAS’ın verdiği karar hepimizi mutlu etti

Fenerbahçe'nin Çek oyuncusu Michal Kadlec, Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’nde Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu. Kadlec, CAS'ın verdiği karardan mutlu oluduğunu söyledi.Sadece takım olarak değil, bütün camianın verilen bu...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 16:59
Fenerbahçe'nin Çek oyuncusu Michal Kadlec, Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’nde Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu. Kadlec, CAS'ın verdiği karardan mutlu oluduğunu söyledi.

Sadece takım olarak değil, bütün camianın verilen bu karardan mutluluk duyduğuna emin olduğunu dile getiren Kadlec, "Sadece ben değil, bütün taraftar ve camia mutlu oldu diye düşünüyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Takım olarak çok mutluyuz." dedi.

CAS’tan gelen güzel haberin takıma çok olumlu bir etki yaptığına da dikkat çeken Michal Kadlec, "Aslında takımımızın atmosferi değişti ve olumlu etki yaptı diyebiliriz. Biz son dakikaya kadar Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağımıza ve orada mücadele edeceğimize inandık. Ancak iki gün önce gelen haber bizi çok üzmüştü. Ama şimdi çok mutluyuz." diye konuştu.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne 3. Eleme turundan katılma hakkı elde edişini de değerlendiren Kadlec, "Mücadele edeceğimiz takımlar çok önemli rakipler. Bizim için önemli olan hedeflerimizdir. En önemlisi de Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak. Biz elimizden geleni yapacağız." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.