Dolar 34,2562
%0.04
Euro 37,6348
%0.09
Altın 2.879,750
%-1.03
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Midyatlılar Reyhanlı saldırısına tepki gösterdi

Midyatlılar Reyhanlı saldırısına tepki gösterdi

Mardin’in Midyat ilçesinde bulunan sivil toplum kuruluşları (STK) Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen saldırıya tepki gösterdi. STK’lar, sağduyu çağrısında bulundu.    Midyat Sanayici ve İşadamları Derneği...

  • Ege Postası
  • 16.05.2013 - 16:38
Mardin’in Midyat ilçesinde bulunan sivil toplum kuruluşları (STK) Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen saldırıya tepki gösterdi. STK’lar, sağduyu çağrısında bulundu.

    Midyat Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSADER) Başkanı Yusuf Yenigün, “Reyhanlı’da düzenlene saldırıyı kınıyoruz. Bu saldırı bizim birlik ve beraberliğimize yapılan bir saldırıdır. İnşallah buna karşı vatandaşlarımız temkinli ve itidalli olurlar. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu bir gündür.” dedi.

        MİSADER Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Sancar ise “Masum insanları, huzuru, birlik ve beraberliğin bozulmasını hedef alan, insan hak ve hürriyetine kasteden bu saldırı, bu ülkenin geniş sineli milleti tarafından lanetle anılacak. Menfur saldırının müsebbipleri bu olayı ve neticelerini dünyada da ahirette de kara bir leke olarak taşıyacaklar. Bu saldırıda hayatlarını kaybeden ailelerinin üzüntülerine ortak olduğumuzu belirtirken, şehit olan vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına sabrı cemil, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.” diye konuştu.

    Nisan Yağmuru Kadınlar Derneği Başkanı Zeynep Oğuzmüftüoğlu ile Midyat ve Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Tekince de sağduyu çağrısı yaptı.
Vatandaşlardan Alaattin Bedir ise her zamanki gibi birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu hatırlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.