Dolar 34,1843
%-0.06
Euro 37,8762
%0.27
Altın 2.927,670
%-0.06
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Milletvekili Demir: Ayvacık İHL'ye sahip çıkmalı

Milletvekili Demir: Ayvacık İHL'ye sahip çıkmalı

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın katıldığı bir törenle protokolü imzalanan Ayvacık İmam Hatip Lisesi'nin (İHL) hızla yükseleceğini söyledi. Demir, okulun, 2014 ekim ayı eğitim...

  • Ege Postası
  • 09.07.2013 - 12:20
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın katıldığı bir törenle protokolü imzalanan Ayvacık İmam Hatip Lisesi'nin (İHL) hızla yükseleceğini söyledi. Demir, okulun, 2014 ekim ayı eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesinin planlandığını ifade etti.

Ayvacık Kaymakamı Ufuk Akıl, AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe, Eğitim Bir Sen Samsun Şube Başkanı Necdet Güneysu, Ayvacık İHL Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Enver Yürük ve yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı gerçekleştiren Demir, 18 derslikli olarak yapılması planlanan okulun, zemin etüt çalışmalarının başladığını söyledi. Temel kazı işlemlerine 1 ay içerisinde başlanacağını duyuran Demir, "Bir aksaklık olmazsa 2014 eğitim öğretim dönemine burayı yetiştireceğiz. Tamamen bitmemiş olsa da biten bölümlerini açarak burada öğrencilerimizin okumasını sağlayacağız." dedi.

"AYVACIKLI PROJEYİ SAHİPLENMELİ"

Ayvacık İmam Hatip Lisesi'nin, hayırseverlerin desteğiyle yapılacağına dikkati çeken Milletvekili Demir, "Burada çocuklarımızın okumasını istiyorsak, herkes elini taşın altına koymalı. Bir dönem zor günler geçiren bu okullarımızın artık önü açıldı. 4+4+4 eğitim sistemiyle çocuklarımız bu okullarda da rahat bir şekilde eğitimini sürdürebilecek. Bunu istiyorsak, okulun tamamlanması için herkes bir şeyler yapmalı. Bazı sivil toplum kuruluşlarıyla görüşmeler yapıldı, belirli miktar para verecekler. Ayvacıklının da bu projeyi sahiplenmesi ve bir an önce tamamlanması için gecesini gündüzüne katması gerekir." diye konuştu.

Eğitim Bir Sen Samsun Şube Başkanı Necdet Güneysu da lisenin tamamlanması için üzerlerine düşen ne varsa yapacaklarını belirtti. Lisenin yapılmasıyla ilgili tüm işlemleri yakından takip ettiği için Milletvekili Demir'e teşekkür eden Güneysu, "Yardım duygularının kabarmasıyla bu okulun kısa sürede bitirileceğine inanıyorum." diye ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.