Dolar 34,1938
%0.09
Euro 38,1640
%0
Altın 2.894,460
%-0.88
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Milletvekili Öztürk'ten ağaç katliamına tepki

Milletvekili Öztürk'ten ağaç katliamına tepki

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, Nilüfer Belediyesi’nin meydan yapmak için çam ağaçlarını kesmesine tepki göstererek, belediyenin çevre katliamı yaptığını söyledi.    Milletvekili Öztürk, Nilüfer Belediyesi’nin...

  • Ege Postası
  • 06.09.2013 - 14:52
AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, Nilüfer Belediyesi’nin meydan yapmak için çam ağaçlarını kesmesine tepki göstererek, belediyenin çevre katliamı yaptığını söyledi.

    Milletvekili Öztürk, Nilüfer Belediyesi’nin Beşevler Meydanı olarak inşa ettiği alanda kestiği çam ağaçlarının tam bir çevre katliamı olduğunu belirtti. Meydan projesini ve kesilen çam ağaçlarını yerinde inceleyen Milletvekili Öztürk, Nilüfer Belediyesi’nin köklerinden sökülüp başka yere taşınmasının bahane edilmesiyle başlayan Gezi Eylemleri’nin baş aktörlerinden olduğunu söyledi.

    Gezi Eylemleri’nde ağaçların başka yere taşınmasını bahane ederek yapılan eylemlerde ön sıralarda yer alan Nilüfer Belediyesi’nin, Beşevler eski futbol sahasında meydan yapmak için ağaç kesmesinin tam bir tezat olduğunu kaydeden Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü: "Gezi eylemleri 3 tane ağacın köklerinden sökülüp olduğu gibi başka bir yere taşınmasıyla başladı. Nilüfer Belediyesi Beşevler’de meydan yapmak için onlarca ağaç kesiyor ama gezicilerden bir ses yok. Esasında bu durum Nilüfer Belediyesi için yeni bir şey değil. Nilüfer Belediyesi daha önce de yeşil alanları imara açmış, park alanlarını ticarethane yapmıştı. Yapılan bu uygulamayla Nilüfer Belediyesi’nin samimiyetsizliği ortaya çıkıyor. Nilüfer Belediye başkanı bu konuda kamuoyundan özür dilemeli ve yaptığı hatayı derhal telafi etmelidir."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.