Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Milyonluk altın hırsızlığı kamerada

Milyonluk altın hırsızlığı kamerada

Fatih'te bir altın işleme atölyesine giren 4 şahıs, çelik kasadan 30 kilogram altın çaldı. Hırsızlar işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. El fenerleriyle iş hanında dolaşan hırsızların kameraları kırması da görüntülerde...

  • Ege Postası
  • 25.06.2013 - 15:48
Fatih'te bir altın işleme atölyesine giren 4 şahıs, çelik kasadan 30 kilogram altın çaldı. Hırsızlar işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. El fenerleriyle iş hanında dolaşan hırsızların kameraları kırması da görüntülerde yer alıyor.

Cağaloğlu Hamamı Sokak üzerindeki Yavuz İş Hanı’na giren şahıslar, 5’inci kattaki altın işleme atölyesine girerek yaklaşık 2 buçuk milyon lira değerindeki 30 kilogram altını alarak kayıplara karıştı. İş hanına çatından giren ve çelik kapıyı kırarak atölyeye giren şahısların son teknoloji ile yapılan kasayı spiral taşlama makineleri ile keserek altınları aldığı belirlendi.

Hırsızlar olayın ardından kayıplara karışırken, geride işyerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler kaldı. Görüntülerde şahısların el fenerleriyle iş hanının merdivenlerinde dolaştığı ve güvenlik kameralarını sopayla kırdığı görülüyor. Hırsızların kameralar ile alarm sisteminin kablolarını kopartması da görüntülere yansıyor. Şahısların hırsızlığı gerçekleştirmek için iş hanında yaklaşık 15 saat kaldığı tespit edildi.

Polisin 30 kilogram altınla kayıplara karışan hırsızları yakalamak için başlattığı soruşturma sürüyor.





Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.