Dolar 34,1970
%0.05
Euro 38,1374
%0.11
Altın 2.898,480
%0.09
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mimarın 4x4 cipine seferberlik emri

Mimarın 4x4 cipine seferberlik emri

Kayseri’de mimarlık yapan bir vatandaşın şahsına ait olan 4x4 cip için Milli Savunma Bakanlığı Seferberlik Daire Başkanlığı tarafından sefer görev emri çıktı. Polis memuru bizzat mimarın kapısını çalarak cip için sefer görev emrini...

  • Ege Postası
  • 06.09.2013 - 11:07
Kayseri’de mimarlık yapan bir vatandaşın şahsına ait olan 4x4 cip için Milli Savunma Bakanlığı Seferberlik Daire Başkanlığı tarafından sefer görev emri çıktı. Polis memuru bizzat mimarın kapısını çalarak cip için sefer görev emrini tebliğ etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kent Konsey Başkanı olan mimar Hakan Mahiroğlu'nu önceki gün bir polis memuru arayarak randevu istedi. Randevuyu veren Hakan Mahiroğlu, polisle yaptığı görüşmede kullandığı cip için Milli Savunma Bakanlığı tarafından sefer görev emri çıkarıldığını tebliğ etti. Tebliğe göre, olası bir savaş durumunda jipe bakanlık tarafından kullanılmak üzere el konulacak. Polis memuru tarafından üç ayrı tutanak hazırlandığını dile getiren Hakan Mahiroğlu, tutanaklara imza atarak cip için çıkarılan sefer görev emrini kabul etti.

Milli Savunma Bakanlığı'nın olası savaş durumlarında cip ve benzeri araç gereçlerle ilgili sefer görev emri çıkarttığı belirtiliyor. Cip ve bu araçlarla ilgili sahiplerinin sefer görev emrini kabul etmemesi durumunda da bazı yaptırımlar uygulandığı ifade ediliyor. Bu uygulamada cip için muayenesi yapılmayarak aracın bağlanmasına kadar giden süreç izleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.