Dolar 34,2584
%0.05
Euro 37,6028
%-0.07
Altın 2.909,680
%-0.41
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Minibüs şoförü bulduğu paranın sahibini bekliyor

Minibüs şoförü bulduğu paranın sahibini bekliyor

AYDIN'da, minibüs şoförü Sabahattin Akın, aracında bulduğu emekli memur maaşı kadar paranın sahibinin 17 gündür çıkmadığını söyledi. Akın, parasını kaybeden kişilerin Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi'ne müracaat etmelerini istedi.

  • Ege Postası
  • 23.02.2013 - 21:23
AYDIN-  Kuyulu Köyü-Adnan Menderes Üniversitesi hattında çalışan yolcu minibüsünün şoförü Sabahattin Akın, geçen 6 Şubat'ta, son seferini yaptıktan sonra Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde inen yolcuların oturduğu koltuğun altında bir tomar para buldu. Bunu üzerine parayı düşüren kişiyi bulabileceğini düşünerek bir süre hastane önünde bekleyen Akın, sonuç alamadı. Akın, parayı bağlı olarak çalıştığı Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi'ne teslim etti. Aradan 17 gün geçmesine rağmen paranın sahibinin gelmediğini belirten Akın, "Paranın sahibi kooperatifimize ulaşsın. Paranın miktarını eşime bile söylemedim. Bu para doktor parası, son ilaç parası, kredi kartı borcunun parası olabilir" diye konuştu.

Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Zafer Gezer ise birkaç gün daha parayı kasalarında tutacaklarını, sahibi çıkmaması halinde karakola gidip, teslim edeceklerini söyledi. Daha önce araçlarında düşürülen daha büyük miktardaki paraları sahiplerine ulaştırdıklarını anlatan Gezer, "Geçmişte bir orman işçisi emekli ikramiyesini aracımızda düşürmüştü. Daha sonra paranın sahibi gelip parasını karakolda almıştı. Kendi telefonum tüm şehiriçi ulaşım sağlayan araçlarda var. Paranın sahibi Kemer Mahallesi'ndeki son durağımıza da gelebilir. Burada görevli arkadaşlarımız var. Gereğini yaparlar" diye konuştu.  (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.