Dolar 34,1752
%0.04
Euro 38,2861
%0.32
Altın 2.914,640
%-0.19
Bist-100 9.686,00
%-0.94

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Miniklere büyük sevinç

Miniklere büyük sevinç

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Çınarlı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Anaokulu öğrencilerine sürpriz yaptı

  • Ege Postası
  • 04.12.2013 - 10:26
İZMİR-Konak’ın dört bir yanında okullarda öğrencilerle buluşan ve daha iyi bir eğitim, daha umutlu bir gelecek adına spor tesisinden konferans salonuna, kırtasiye malzemesinden bilgisayara desteğini öğrencilerden esirgemeyen Başkan Tartan, bu kez minik öğrencileri mutlu etti. Çınarlı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne bağlı anaokulunda ihtiyaç duyulan kırtasiye malzemelerini çocuklara ulaştıran Başkan Tartan, çocuklara büyük sevinç yaşattı. Minik öğrenciler, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın armağan ettiği kırtasiye malzemelerini gören miniklerin mutlulukları görülmeye değerdi.
Eğitime verdiği destekle Türkiye’de bir rekora imza atan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, çocukların ve gençlerin her zaman yanlarında olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Çocuklarımız, gençlerimiz toplumun umudu ve güvencesi. Ben her zaman onlarla olmaktan, her ihtiyaçlarında onlara koşmaktan mutluluk duyuyorum. Daha önce lisemize bir milyon liraya spor tesisi kazandırdık. Kimi zaman tesisler, kimi zaman çam sakızı çoban armağanı... Ama önemli olan çocuklarımızı mutlu etmek, umut dolu bir geleceğe hazırlamak.” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.