Dolar 32,5185
%0.01
Euro 34,9779
%0.01
Altın 2.437,300
%0.07
Bist-100 10.446,00
%1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Miniklerin ilk sergi heyecanı

Miniklerin ilk sergi heyecanı

Karşıyaka Belediyesi Ayşe Kaya Anaokulu öğrencileri resim sergisi açtı. Bir sezon boyunca yaptıkları resimleri anne-babalarının beğenisine sunan miniklerin heyecanı büyük oldu. Miniklerin ilk sergileri heyecanına Karşıyaka Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Çalışkan da ortak oldu.

  • Ege Postası
  • 26.05.2013 - 15:43
İZMİR - Çalışkan ilk heyecanların unutulmaz anıları olduğunu belirterek, “Karşıyaka Belediyesi olarak, benimsediğimiz ‘Yaşam boyu eğitim’ felsefemizin en önemli ayağını çocuklarımız oluşturuyor. Projelerde öncelik hep onlarda… Onların sadece iyi bir öğrenim görmelerini değil, sorgulayan, analiz edebilen, vatandaşlık bilincine sahip nesiller olarak yetişmelerini istiyoruz. Bu nedenle de, elimizden geleni onlardan esirgemiyoruz“ dedi.

Anaokuluna devam eden 4-6 yaş grubu öğrenciler sezon boyunca hem oyunlar oynadılar, hem de okula hazırlandılar. Çevrelerini tanımayı, keşfetmeyi, kaynaşmayı, grup olarak hareket etmeyi, paylaşmayı öğrenen miniklerin yaptığı resimler anne-babaların beğenisini topladı. Sergideki resimleri inceleyen veliler kendi çocuklarının yaptıklarını bulmaya çalıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.