Dolar 34,0371
%-0.14
Euro 38,0576
%0.41
Altın 2.839,590
%0.83
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mısır protestosuna yabancı öğrenciler de destek verdi

Mısır protestosuna yabancı öğrenciler de destek verdi

Çanakkale'de Mısır halkına destek vermek için düzenlenen yürüyüşe, şehitlikleri ziyarete gelen birçok ülkedeki yabancı öğrenciler de destek verdi. Öğrenciler pankart açarak Mısır'ın devrik lideri Muhammed Mursi lehine slogan attı....

  • Ege Postası
  • 23.08.2013 - 15:28
Çanakkale'de Mısır halkına destek vermek için düzenlenen yürüyüşe, şehitlikleri ziyarete gelen birçok ülkedeki yabancı öğrenciler de destek verdi. Öğrenciler pankart açarak Mısır'ın devrik lideri Muhammed Mursi lehine slogan attı.

Mısır'da darbecilerin uyguladığı zulme tepki göstermek için Çanakkale'de cuma namazı sonrası yürüyüş düzenlendi. Necip Paşa Camii'nde kılınan namazın ardından bir grup ellerinde 'Rabia' işareti ve sloganların yazılı olduğu pankartları alarak yürüyüşe başladı. Camiden İskele meydanına kadar gelen grupla karşılaşan yabancı öğrenciler de 'Rabia' işareti yaparak destek verdi.

Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinde okuyan ve dünyanın birçok ülkesinden gelen 50 civarındaki öğrenciler, yürüyüştekilerin ellerindeki pankartları açarak gösteri yaptı. Diğer grup giderken, onlar İskele meydanında slogan atmaya devam etti. Öğrenciler, Mısır'daki olayları bildiklerini ve Mursi'yi desteklediklerini söyledi. Bir süre ellerine aldıkları pankartlarla slogan atan öğrenciler, daha sonra gezilerine kaldıkları yerden devam etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.