Dolar 34,2562
%0.04
Euro 37,6348
%0.09
Altın 2.879,750
%-1.03
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Modanın kalbi Buca’da atacak

Modanın kalbi Buca’da atacak

Ünlü tekstil markalarının en uygun fiyata satılacağı Buca Tekstil Pazarı PABUC 24 Aralık'ta hizmete giriyor. Tekstil ve konfeksiyondaki son moda ve trendlerin sergileneceği ve her Perşembe Buca Pazaryeri’nde kurulacak olan PABUC ,“Ne fiyattan ne kaliteden vazgeçmem” diyen moda severler için festival alanı gibi bir tekstil pazarı olacak.

  • Ege Postası
  • 19.12.2015 - 11:25
İZMİR - Buca Belediyesi iştiraki BUCAMAR ekonomik kriz nedeniyle alım gücü iyiden iyiye düşen vatandaşa bir nebze olsun katkıda bulunacak, tekstil ve konfeksiyona yönelik Buca Tekstil Pazarı PABUC’u 24 Aralık’ta faaliyete sokuyor. 
Gıdanın satılmayacağı, giyim, ev tekstili, ayakkabı, bijuteri gibi ürünlerin uygun fiyatla son tüketiciye sunulacağı pazarda, ünlü markaların ihraç fazlası ürünleri yer alacak. Modaya dair her şeyi uygun fiyat, yüksek kalite avantajıyla satılacağı PABUC Bucalıların yanında İzmirlilerinde cazibe merkezi olacak. 



Ücretsiz servis
Her Perşembe Buca Pazar yerinde kurulacak ve Buca Belediyesi iştiraki BUCAMAR tarafından kurulan ve işletilen Pazar için saat başı, Buca Koop (Pehlivanoğlu marketi önü), Toki (Barış Gross market önü), Gediz (Sevgi Yolu girişi), Evka – 1 (Migros önü, Yedigöller üstü) ve Yıkık Kemer’den (Park önü) ücretsiz servis kaldırılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.