Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mudanya'da evlat vahşeti, 2 yıl sonra aydınlatıldı

Mudanya'da evlat vahşeti, 2 yıl sonra aydınlatıldı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde işlenen korkunç cinayet iki yıl sonra aydınlatıldı. Cinayeti öz kızın gerçekleştirdiği, cesedin parçalanarak nehre atıldığı ortaya çıktı.2011 yılı haziranında meydana gelen olayda; 68 yaşındaki Rıdvan...

  • Ege Postası
  • 26.06.2013 - 11:41
Bursa'nın Mudanya ilçesinde işlenen korkunç cinayet iki yıl sonra aydınlatıldı. Cinayeti öz kızın gerçekleştirdiği, cesedin parçalanarak nehre atıldığı ortaya çıktı.

2011 yılı haziranında meydana gelen olayda; 68 yaşındaki Rıdvan Baskı'nın 3 gün ortalarda gözükmemesi üzerine arkadaşları ve komşuları karakola müracaat ederek kayıp olarak bildirdi. Olayın üzerine yoğunlaşan Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri dikkatli takip ve inceleme sonucu cinayeti ortaya çıkardı. Mudanya'da bir masaj salonunda çalıştığı öğrenilen Vildan Bozkurt'un(44) babası ile tartıştığı, tartışma sonucu evde bulunan ve olay zamanı 16 yaşında olan kızı P.B.'nin gözleri önünde öz babası Rıdvan Baskı'yı yastıkla boğarak öldürdüğü, olaydan sonra da eşi Aykut Bozkurt’u (47) arayarak olayı anlattığı, eve gelen Aykut Bozkurt'un cesedi eşi ve kızının yardımı ile parçalayarak Bozüyük civarında bir nehre attıkları ortaya çıktı.
İki yıl önce meydana gelen olay sonrasında ekipler Rıdvan Baskı'nın cesedine ulaşamadı. Mudanya'dan kiraladıkları araç ile cesedi taşıdıklarını itiraf eden Vildan Bozkurt ve Aykut Bozkurt çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. P.B. ise serbest kaldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.