Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Müfettiş rapor verdi, Başkan Tatı harekete geçti

Müfettiş rapor verdi, Başkan Tatı harekete geçti

10 yıllık memuriyeti olmadığı gerekçesiyle eleştirilerin hedefi olan Ziya Çamsarılıoğlu Buca Belediyesi Başkan Yardımcısı görevinden alındı. Göreve alınma gerekçesi olarak Belediyede inceleme yapan müfettişin Başkan Tatı'ya konuyla ilgili verdiği olumsuz raporun etkili olduğu tahmin ediliyor

  • Ege Postası
  • 25.12.2013 - 22:50
BÜNYAMİN DOBRUCALI / HABER SERVİSİ - Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'nın talimatı Buca Belediyesi'ni hareketlendirdi. AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Arslan'ın özellikle son Meclis toplantılarında sık sık eleştirdiği Başkan Yardımcısı Ziya Çamsarılıoğlu, Başkan Tatı'nın emriyle görevinden alındı. Daha önce görevinden istifa eden Tayfun Emre'nin 10 yıllık memuriyeti olmadığı gerekçesiyle yargılanıp ceza alan Başkan Tatı, Çamsarılıoğlu için de aynı gerekçeyle eleştiri oklarının hedefi oluyordu. Fen İşleri Müdürü'yken Başkan Yardımcılığı'na getirilen Ziya Çamsarılıoğlu'nun da tıpkı Tayfun Emre gibi 10 yıllık memuriyet geçmişi bulunmadığı konuşuluyordu.

MÜFETTİŞ RAPORU

Başkan Tatı'yı harekete geçiren en önemli gelişmenin geçtiğimiz haftadan bu yana Buca Belediyesi'nde incelemelerde bulunan Müfettiş'in hazırladığı raporda konuyla ilgili olumsuzluğa dikkat çekmesi gösteriliyor. İncelemelerini tamamlayan Müfettiş'in hazırladığı ve Başkan Tatı'ya verilen ön raporunda Ziya Çamsarılıoğlu'nun durumu nedeniyle ceza alabileceği uyarısında bulunduğu öne sürüldü. Raporun eline geçmesiyle harekete geçen Başkan Tatı'nın Ziya Çamsarılıoğlu'nun görevinden alınması için talimat verdiği öğrenildi. İmar Müdürlüğü, Planlama Müdürlüğü ve Harita Müdürlüğü'nden Sorumlu Başkan Yardımcısı olan Çamsarılıoğlu'nun görevinden alınmasının ardından bu birimlerin Hüseyin Yüzer'e yakınlığıyla bilinen Başkan Yardımcısı Muzaffer Kater'e bağlandığı, Ziya Çamsarılıoğlu'nun ise önceki görevi olan Fen İşleri Müdürlüğü'ne geri döndüğü öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.