Dolar 34,2494
%0.31
Euro 37,8131
%0.11
Altın 2.924,300
%0.29
Bist-100 8.898,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Müftü Aydın: Kutlu Doğum, Peygamber Efendimiz'i anlatmak için iyi bir fırsat

Müftü Aydın: Kutlu Doğum, Peygamber Efendimiz'i anlatmak için iyi bir fırsat

Yozgat’ın Yerköy İlçe Müftüsü İkbal Aydın, Kutlu Doğum Haftası’nı her yıl olduğu gibi bu yılda dolu dolu kutlayacaklarını belirterek, Peygamber Efendimizi anlamak ve anlatmak için Kutlu Doğum Haftası'nın iyi bir fırsat olduğunu...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 13:05
Yozgat’ın Yerköy İlçe Müftüsü İkbal Aydın, Kutlu Doğum Haftası’nı her yıl olduğu gibi bu yılda dolu dolu kutlayacaklarını belirterek, Peygamber Efendimizi anlamak ve anlatmak için Kutlu Doğum Haftası'nın iyi bir fırsat olduğunu söyledi.

    Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini kaydeden Aydın, "Etkinlikler kapsamında çeşitli programlar ve konferanslar düzenleyeceğiz. Hasta ziyaretlerimiz ve farklı etkinliklerimiz olacak. Haftanın önemini ve Peygamber Efendimiz Hz Muhammed'i (sav) en iyi şekilde anlatmaya çalışacağız. Peygamberimiz her şeyin sahibi olan Allah’ın emirlerini, yasaklarını ve müjdelerini insanlığa duyurmak için tayin edildi. Bize, O’nu çok iyi tanımak ve O’nun kutlu yolundan dosdoğru yürümek düşer. Böylesine güzel bir doğumun hatırlanmasıdır kutlu doğum. Kutlu doğum ile kainata düzen geldi, güzel ahlak tamamlandı, beşeriyet aydınlandı, kardeşlik, dostluklar arttı. İşte bundan dolayı O'nun doğum gününe ayrı bir önem verilmiştir. Ama sadece bir gece O'nu anmaya ve anlatmaya yetmeyince Diyanet İşleri Başkanlığı 20 Nisanı içine alan haftayı Kutlu Doğum Haftası olarak ilan edilmiştir." dedi.

    Müftü Aydın, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine bütün ilçe halkını davet etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.