Dolar 34,2364
%-0.01
Euro 37,6381
%0.1
Altın 2.911,310
%0.06
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muğla'da 20 ülkeden gençler yürüdü

Muğla'da 20 ülkeden gençler yürüdü

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Muğla'da yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe, 20 ülkeden gençler katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, etkinlikler kapsamında gençlerin geniş katılımıyla...

  • Ege Postası
  • 17.05.2013 - 12:49
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Muğla'da yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe, 20 ülkeden gençler katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, etkinlikler kapsamında gençlerin geniş katılımıyla yürüyüş düzenledi. Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan yürüyüş Recai Güreli Caddesi, Leylak Sokak, Rıfat Ayaydın Caddesi, Hasan Ercan Caddesi ve İsmet Çatak Caddesi'ni takip ederek yine Cumhuriyet Meydanı'nda son buldu. Gençler, yürüyüş esnasında ellerinde bayraklar Gençlik Marşı'nı söyledi. Muğla Gençlik Merkezi'nin uluslararası projeleri kapsamında İspanya, Romanya, Portekiz, Sırbistan, Arnavutluk, İtalya, Yunanistan, Azerbaycan, Ukrayna, Fransa, Letonya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Almanya ve Litvanya gibi 20 ülkeden gelen öğrenciler, "Feel The Festival" sloganı ile ülkelerinin bayraklarını taşıdı. Yürüyüşe Muğla Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Kayı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksekokulu, lise öğrencileri, izciler, engelliler, yabancı öğrenciler ve diğer vatandaşlar katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.