Dolar 34,2620
%0.06
Euro 37,6450
%0.12
Altın 2.912,590
%0.1
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muğla'da ev yangını: 3 yaralı

Muğla'da ev yangını: 3 yaralı

Muğla şehir merkezinde bir evde çıkan yangında, ikisi çocuk üç kişi yaralandı.Uğur Mumcu Bulvarı, Mis Sokak, 4 numaradaki tek katlı evde, saat 10.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Evde bulunan Melisa Ekici (7),...

  • Ege Postası
  • 06.08.2013 - 12:41
Muğla şehir merkezinde bir evde çıkan yangında, ikisi çocuk üç kişi yaralandı.

Uğur Mumcu Bulvarı, Mis Sokak, 4 numaradaki tek katlı evde, saat 10.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Evde bulunan Melisa Ekici (7), kardeşi Menderes Ekici (4) ve Yıldıray Özdemir (20), kısa sürede büyüyen alevlerin içinde kaldı. O sırada yoldan geçmekte olan Sabahattin Yılmaz ve İzzetin Öztürk adlı vatandaşlar, çocukları kurtararak hastaneye götürdü. Başka bir odada bulunan Özdemir ise itfaiye ve sağlık ekiplerince kurtarıldı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan yaralılardan Melisa ve Menderes kardeşlerinin durumunun iyi olduğu, Özdemir'in ise yüzünde yanıklar oluştuğu ve dumandan zehirlendiği öğrenildi. Yangına müdahale etmek isteyen Muğla Belediye İtfaiyesi ekipleri, elektrik kaçağından dolayı bir süre eve giremedi. Yangın mahalline gelen Aydem ekipleri tarafından elektrik direğinden enerji kesilerek, itfaiye ekiplerinin girmesi sağlandı. Kullanılamaz hale gelen evdeki eşyalar yandı. Polis ve itfaiye ekiplerince, yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Yangında çocukları alevlerin arasından kurtaran Yılmaz, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Biz olay yerinden arkadaşım İzzettin Öztürk'le birlikte geçiyorduk. Yangını görünce içerinden sesler geldiğini duyduk. Alevlerin arasına dalarak, sesin geldiği yerden biri kız, diğeri erkek iki çocuğu kurtararak dışarı çıktık. Bu sırada başka bir odadan bir erkek sesi daha geliyordu fakat aşırı duman ve alevler nedeniyle tekrardan içeriye giremedik. Çocukları aracımızla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne getirdik."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.