Dolar 34,2503
%0.03
Euro 37,5865
%-0.12
Altın 2.921,510
%0
Bist-100 9.110,00
%0.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muğla’nın her yanı yanıyor

Muğla’nın her yanı yanıyor

Muğla’nın Fethiye, Marmaris, Bodrum ve Yatağan ilçelerinde orman yangını çıktı. Bodrum'a bağlı Yalıkavak beldesi Değirmenler mevkisindeki makilik alanda, henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede...

  • Ege Postası
  • 29.05.2013 - 15:59
Muğla’nın Fethiye, Marmaris, Bodrum ve Yatağan ilçelerinde orman yangını çıktı.

Bodrum'a bağlı Yalıkavak beldesi Değirmenler mevkisindeki makilik alanda, henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, bölgedeki bir inşaat şantiyesine de sıçradı. Şantiye alanındaki tahtaların tutuşmasıyla yangın daha da büyüdü. Bodrum, Turgutreis, Ortakent ve Yalıkavak belediyeleri itfaiye ekipleriyle Bodrum Orman İşletme Müdürlüğü arazözleri müdahale ediyor. Kontrol altına alma çalışmaları, kuvvetli rüzgar sebebiyle güçlükle yürütülüyor.

Turgutreis beldesine bağlı Kadıkalesi mevkisinde de makilik alanda yangın çıktı. Yangına Turgutreis Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Yatağan ilçesine bağlı Gökgedik köyünde çıkan yangına Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince müdahale edilirken Marmaris'teki yangın ise kontrol altına alındı. Fethiye-Antalya sınırındaki Kaş ilçesi yakınlarında da orman yangını çıktı. Ekipler, yangınları kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.