Dolar 34,2505
%0.03
Euro 37,6548
%0.06
Altın 2.914,190
%-0.25
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muharip Gaziler Derneği’nden Başkan Karabağ’a teşekkür

Muharip Gaziler Derneği’nden Başkan Karabağ’a teşekkür

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Halil Taşçı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, dernek olarak kendilerine İzmir’de sadece Bayaraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın destek olduğunu hatırlattı. Muharip Gaziler Derneği’nden Başkan Karabağ’a teşekkür:

  • Ege Postası
  • 30.12.2015 - 17:02
EGEPOSTASI- Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ  Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi’ni ziyaret etti.

TAŞÇI: İZMİR’DE BİZE DESTEK OLAN TEK BAŞKAN
Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şube Başkanı Halil Taşçı ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi ve şunları söyledi;
“Şubemizi ziyaret ederek kahraman gazilerimizi ve bizleri onurlandırdınız. Muharip Gaziler Derneği olarak bölge derneğiyiz. Sayın belediye başkanımız derneğimiz ilk kurulduğunda 30 gazi kıyafetini alarak bize destek olmuştur.  Ayrıca İzmir’den bize destek olan tek belediye başkanıdır bunu da belirtmek isterim... Derneğimizde kayıtlı 700 üyemiz var. Bizlerde bu destek karşısında Bayraklı’nın organize ettiği her türlü milli etkinliğe katılıyoruz. Bizlere göstermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ederiz”


 
KARABAĞ: O GÜNKÜ TABLODAN SONRA BİZİ KİMSE BÖLEMEZ
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ;  Kıbrıs’ı ziyaret etme ve oradaki şehitliğimizi gezme fırsatı buldum. Şehitlikte şehitlerimizin doğdukları şehirler yazıyordu. Bunlar içinde Bingöllü, Edirneli ve ülkemizin doğusundan batısına kadar değişik illerinden şehitlerimiz vardı.  Bu da şunu gösteriyor. Kürdüyle, Türküyle bütün etnik zeminlerde bu ülkeyi savaşarak düşmanlarımıza karşı kurtarmışız.  Çanakkale’de  de Kurtuluş Savaşı’nda da öyleydi. Bugünlerde de bizi farklı bir yöntemle bölmeye çalışıyorlar. Dolayısıyla Güneydoğu gazilerimizde bizim için çok değerli… Ama şuna yürekten inanıyorum.  29 Ekim günü Bayraklı’da bir etkinlik yapmıştık. 2015 kişi zeybek oynadı, Türk Bayrağı yaptı. Oradaki etkinliğe çok sayıda Kürt vatandaşımız da katıldı. Dolayısıyla o gün gördüğüm tablodan sonra bizi bölemeyecekleri konusunda umutlandım. Bunun yaşayan efsaneleri de sizlersiniz.. Bayraklı’dan, İzmir’den yaktığımız cumhuriyet ışığını Hasan Tahsin ruhuyla bütün ülkeye yayacağız. Bu nedenle sizinle gurur duyuyorum." dedi.



Konuşmasının sonunda Gazilere seslenen Başkan Karabağ, "Sizleri Ankara’ya Anıtkabir'e yollamak isterim. İster misiniz'" demesi üzerine salonda bulunan gaziler alkışlarla karşılık verdi bundan dolayı mutluluk duyduklarını belirttiler.



Dernek Başkanı Taşçı Başkan Karabağ’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi sundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.