Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muharrem İnce'den CHP'ye 'Yüksel Taşkın' tepkisi

Muharrem İnce'den CHP'ye 'Yüksel Taşkın' tepkisi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz'u örnek gösterip, CHP'ye İzmir 1. Bölge 1. sıradan aday gösterilen Yüksel Taşkın üzerinden sert tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 09.04.2023 - 22:30
  • Güncelleme: 09.04.2023 - 23:30

EGEPOSTASI- 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi siyasi partiler tarafından belirlenen milletvekili aday listelerinin YSK'ya teslimi için verilen süre bugün saat 17.00'de doldu.

Siyasi parti genel merkezlerinde tüm gün boyunca milletvekili adayı liste çalışmaları hareketliliği yaşandı.

Listeler belli olduktan sonra bazı isimler kamuoyunda tepki çekti.

Bu kapsamda Memleket Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, FETÖ kumpası Balyoz ve Ergenekon döneminin Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Taraf gazetesinin eski yazarı "Kemalizm ırkçılıktır" diyen Yüksel Taşkın'ın aday gösterilmesine tepki gösterdi.

CHP, Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın'ı İzmir 1. Bölge 1. sıradan aday gösterirken, Sadullah Ergin'i de DEVA Partisi kontenjanından Ankara 1. Bölge 4. sıradan aday gösterdi.

"Tıpış tıpış değil, gönül rahatlığıyla ver oyunu Memleket’e..."

Muharrem İnce tepkisini sosyal medyadan yaptığı şu açıklamayla dile getirdi;

"Milletvekili adayı listeleri açıklandı. Memleket Partisi'nin Ankara Çankaya 1. Sıra Milletvekili adayı; Prof. Dr. İpek Özkal Sayan, Mülkiye’de profesör, Atatürkçü bir Cumhuriyet kadını. Karşısında ise Ergenekon ve Balyoz kumpasları döneminin Adalet Bakanı var, Ali Dibo var. İzmir 1. Bölgede Memleket Partisi'nin adayı Cüneyt Oğuz. Cüneyt; Cumhuriyetçi, Atatürkçü, CHP'nin eski il yöneticisi. Karşısında ise operasyon gazetesi Taraf’ın eski yazarı "Kemalizm ırkçılıktır" diyen biri var. Bağrına taş basa basa değil, tıpış tıpış değil, gönül rahatlığıyla ver oyunu Memleket’e. Memleket gibisi yok."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.