Dolar 34,0721
%0.03
Euro 38,1109
%0.54
Altın 2.830,040
%0.97
Bist-100 9.870,00
%0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muhtarlardan Zihni Aldırmaz’a övgü

Muhtarlardan Zihni Aldırmaz’a övgü

Adana Muhtarlar Birliği Başkanı Soner Şimşir ve bir grup mahalle muhtarı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret ederek, yapılan hizmetler için teşekkür etti.Soner Şimşir ile birlikte ziyarete gelen Kayışlı Mahallesi...

  • Ege Postası
  • 25.07.2013 - 15:11
Adana Muhtarlar Birliği Başkanı Soner Şimşir ve bir grup mahalle muhtarı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret ederek, yapılan hizmetler için teşekkür etti.

Soner Şimşir ile birlikte ziyarete gelen Kayışlı Mahallesi Muhtarı Bedri Türk, Kürkçüler-Dağlı Mahallesi Muhtarı Ali Mehmet Sarsal, Mürseloğlu Mahallesi Muhtarı Mehmet Gicik, şimdiye kadar görmedikleri hizmeti Zihni Aldırmaz döneminde aldıklarını söyledi.

Muhtarlar, “Halk hizmetlerinizi biliyor. Yaptığınız hizmetler ve gösterdiğiniz yakınlık için teşekkür ederiz. Sonuna kadar sizin yanınızdayız. Daha önce almadığımız hizmetleri sizinle gördük. Özellikle güney mahallelerine yaptığınız hizmetler inkar edilemez.” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da hiçbir ayrım yapmadan Adana’nın her bölgesine eşit hizmet götürme gayretinde olduklarını anlattı.

Belediyenin kısıtlı imkanlarına rağmen tasarruf yaparak hizmet verdiklerini kaydeden Zihni Aldırmaz, yaptıkları çalışmalarda muhtarlardan da büyük destek gördüklerini ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.