Dolar 34,0721
%0.03
Euro 38,1109
%0.54
Altın 2.830,040
%0.97
Bist-100 9.870,00
%0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Atakum Gençlik Kolları'ndan iftar vaktinde yolda kalanlara ikram

AK Parti Atakum Gençlik Kolları'ndan iftar vaktinde yolda kalanlara ikram

AK Parti Atakum Gençlik Kolları üyeleri, 'İftara 5 kala' programı ile iftarda evine yetişemeyen trafikteki seyir halindeki vatandaşlara hurma ve su ikramı yaparak oruçlarını açmalarına vesile oldu. Gençler, ikramda bulundukları kimselere...

  • Ege Postası
  • 25.07.2013 - 14:40
AK Parti Atakum Gençlik Kolları üyeleri, 'İftara 5 kala' programı ile iftarda evine yetişemeyen trafikteki seyir halindeki vatandaşlara hurma ve su ikramı yaparak oruçlarını açmalarına vesile oldu.

Gençler, ikramda bulundukları kimselere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarınıda iletti. Ak gençler, çalışmalarına sadece siyasi olarak bakmadıklarını, bir sivil toplum örgütü felsefesi ile dur durak bilmeden çalıştıklarını dile getirdi. Yaptıkları ziyaret ve programlar hakkında bilgi veren AK Parti Atakum Gençlik Kolları Başkanı Hilmi Eker, ''Trafikte olup iftara yetişemeyen vatandaşlarımıza yaptığımız ikramla hem oruçlarını açmalarına vesile olduk hem de Başbakanımızın dediği gibi halkla direkt iletişime geçmeye çalıştık. Gençler olarak halkla iç içe olmaya özen gösteriyor bütün çalışmalarımızda bunu kendimize ilke ediniyoruz. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayını tekrar kutluyor, tüm gençlerimizi birlikte çalışma yapmaya davet ediyorum." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.