Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muhtarlarla el ele

Muhtarlarla el ele

Foça Belediye Başkanı Halk Toplantılarından sonra şimdi de Muhtarlarla bir araya gelerek, sorun, istek ve şikayetleri ilk ağızdan dinledi.

  • Ege Postası
  • 12.06.2014 - 13:43
İZMİR- Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foçalı 16 muhtarla bir araya geldi. Foça Belediyesi Denizkent Sosyal Tesisleri’nde yapılan toplantıda, Belediye bürokratları da hazır bulundu.
 
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın, Belediyenin işleyişi ve yönetimi hakkında bilgi verdiği toplantıda, tespit ettiği sorunlar ve çözüm yolları da konuşuldu.
 
Başkan Demirağ, “Muhtarlar bizim için çok önemli. Muhtarlarımız bizim çalışma reflekslerimizi harekete geçiren en önemli birimlerdir. Foça Belediyesi olarak üstümüze düşen ne varsa yapmaya hazırız. Foça, yeni katılan yerleşim yerleriyle birlikte çok büyüdü. Zor ve büyük bir coğrafyada hizmet üretmeye çalışıyoruz. Sizlerle dayanışma içinde, sizlerle birlikte Foça’mız için çalışacağız.” diye konuştu.
 
Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve muhtarlar, bundan böyle her ay rutin bir şekilde toplanma kararı aldı. Başkan Demirağ’da, işlerin daha sağlıklı bir şekilde yürümesi için muhtarları ziyaret edeceğini söyledi.

 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.