Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muhtarlarla gündem Çiğli

Muhtarlarla gündem Çiğli

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Çiğli’deki muhtarları bir araya toplayarak, hem muhtarlardan gelen talepleri dinledi hem de düzenlenen yemekte eğlenceli bir gece geçirdi. Sorunların ivedilikle çözülmesi adına başkan yardımcıları, birim müdürleri ve teknik ekipte bu gecede muhtarlara eşlik etti.

  • Ege Postası
  • 02.02.2015 - 11:05
İZMİR- Çiğli’de gerçekleştirilen birçok hizmet ve projede işbirliği ve ortak akıl geliştirilmesinin önemine inandığını belirten Başkan Arslan, Çiğli’de hizmet veren mahalle muhtarlarıyla Çiğli Akvaryum kafede yemekte bir araya geldi. Yemekte Başkan Arslan’a, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti. Muhtarların sorunlarını ve isteklerini dinleyen Başkan Arslan, Çiğli Belediyesi olarak mahallelerdeki hizmetlerin yerine getirilmesinde ve vatandaş memnuniyetinin sağlanması ile memnuniyetin takibinde mahalle muhtarlarına çok büyük görevler düştüğünün önemine vurgu yaptı. Muhtarların istek ve şikayetlerini tek tek dinleyen Başkan Arslan, ilgili müdürlere yapılması gerekenler konusunda talimatlar verirken, göreve geldiği günden bu yana 9 aylık süre içinde gerçekleştirdiği hizmet ve projeler ile gelecekte yapmayı planladıkları projelere ilişkin bilgi vermeyi de ihmal etmedi.

Başkan Arslan: “En İyi Hizmeti Muhtarlarımızla Beraber Vereceğiz”

Çiğli’nin gelişerek büyümesinde mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirilen işbirliğinin çok önemli olduğunu ve halka hizmet etmenin en güzel şeklinin onlarla iyi ilişkiler içinde çalışmaktan geçtiğini belirten Başkan Arslan, “Dokuz aydır belediye başkanlığı görevini yürütüyorum ve bu göreve talip olmamdaki en büyük nedenin Çiğli halkına en iyi hizmeti en iyi şartlarda götürebileceğime olan inancımdı. Çiğli halkının bizim hizmetlerimizi görmesini bundan memnuniyet duymasını istiyorum. Biz sosyal demokrat bir belediyeyiz. Sosyal belediyecilik adına birçok hizmet ve projeyi bir arada yürütüyoruz. Bu sene ÇİBEM projemiz sayesinde insanların iş bulmasını kolaylaştıracak mesleki kurslar açtık. Bu kurslarımız sayesinde vasıflı insan gücü oluşturmaya çabalıyoruz. KOSGEB aracılığıyla insanlara kendi işlerini kurma fırsatı sunuyoruz. Kültürel ve sanatsal faaliyetlerimiz son hızla devam ediyor. Bu kurslarımıza sportif faaliyetleri destekleyen kurslarımızı da ekleyeceğiz. İşte bunları yaparken en çok ta muhtarlarımızla işbirliği geliştirecek, onlarla el ele vererek Çiğli halkına en güzel hizmeti vermeye çalışacağız. Birbirimizi desteklemeye ihtiyacımız var” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.