Dolar 34,2919
%0.37
Euro 37,4933
%-0.08
Altın 2.915,210
%0.9
Bist-100 8.964,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muş Ticaret ve Sanayi Odası'nda Fatih Cengiz dönemi

Muş Ticaret ve Sanayi Odası'nda Fatih Cengiz dönemi

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu seçimleri sonuçlandı. İki adayın yarıştığı seçimlerde Fatih Cengiz'in listesi bir oy farkla kazandı.Geçen hafta sonu yapılan meclis üyeliği seçimlerinde seçilenler, bugün başkanlık...

  • Ege Postası
  • 01.06.2013 - 14:36
Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu seçimleri sonuçlandı. İki adayın yarıştığı seçimlerde Fatih Cengiz'in listesi bir oy farkla kazandı.

Geçen hafta sonu yapılan meclis üyeliği seçimlerinde seçilenler, bugün başkanlık seçimleri için sandık başına gitti. Fatih Cengiz ve Abdurrahim Devrim'in yarıştığı seçimlerde, 21 meclis üyesi oy kullandı. Seçimlerde Abdurrahim Devrim 10 oy alırken, Fatih Cengiz 11 oy alarak başkan seçildi.

Seçimlerin hemen ardından gazetecilere açıklama yapan Fatih Cengiz, 26 Mayıs'ta meclis üyeliği seçimlerinin yapıldığını hatırlattı. Bir haftadır yönetim kurulu için seçim çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Fatih Cengiz, "Bugün arkadaşlarımız bizi bu koltuğa layık gördü. Bizim hedeflerimiz var. Bu hedeflerimiz doğrultusunda kısa süre içerisinde Muş'u hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Siyasi ve bürokratlarla birlikte hareket edeceğiz. Tek hedefimiz Muş olmalıdır. Bunu da 1 yıl aradan sonra göreceksiniz." dedi.

Seçimi bir oy farkla kaybeden Abdurrahim Devrim ise 26 Mayıs'ta yapılan seçimlerin demokratik bir ortamda gerçekleştirildiğini söyledi. Koalisyon yapamadıkları için seçimi kaybettiklerini savunan Devrim, şöyle konuştu: "26 Mayıs'ta yapılan seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. Demokratik bir seçim yapıldı. seçimde yapmış olduğumuz çalışmalarında bazı arkadaşlarımızı kırmış olabiliriz. O günler geride kaldı. Muş'un esnafına yapılacak tüm hizmetlere destek veririz. Her zaman doğruların yanında, yanlışların da karşısında olacağız. Ben ve arkadaşlarım, bu seçimlerden başarılı bir şekilde çıktık. 10 meclis üyeliğini kazandık ama koalisyon kuramadığımız için bir oyla başkanlığı kaybettik. Kazanan arkadaşları kutluyorum. Seçim esnasında bize oy veren, vermeyen tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum."

Fatih Cengiz'in listesinde şu isimler yer alıyor: "Asil üyeler; Şihmus Sinecem, Özcan Sayılgan, Mustafa Şentür, Erkan Yıldırak, Şahin Atılgan ve Tacettin Yılmaz. Yedek üyeler; Abdulkadir Yalçın, Selahattin Selvi, Ferda Gül Bağra, Alican Doğan, Kenan Mutlu ve Mehmet Eşref Çaptuğ."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.