Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mut'ta tasavvuf konseri verildi

Mut'ta tasavvuf konseri verildi

Mersin’in Mut Belediyesi tarafından, Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Mersin Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Gönül Dostları Grubu konser verdi. Karacaoğlan Çınaraltı Parkı’ndaki konseri, çok sayıda...

  • Ege Postası
  • 13.07.2013 - 14:56
Mersin’in Mut Belediyesi tarafından, Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Mersin Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Gönül Dostları Grubu konser verdi. Karacaoğlan Çınaraltı Parkı’ndaki konseri, çok sayıda kişi dinledi. Mut Belediye Başkanı Murat Orhan, "Tasavvuf musikisi, Ramazan ayının maneviyatına en güzel şekliyle hitap eden, gönül dünyamıza o ilahi seslerle huzur veren bir ezgidir." dedi.

Başkan Orhan, ''Mevlana'dan, Yunus'tan, hak dilinden, sözünden, hak yolundan, çizgisinden sapmadan, hakikat sırrını neye üfleyen Yüce Yaratan'a hamd olsun. Bizim dönemimizde mübarek Ramazan ayında birlik ve beraberlik ruhuna, kardeşlik ve yardımseverlik duygularına, toplumsal bağlarımıza fayda getirecek her türlü çalışmanın içinde Mut Belediyesi'ni göreceksiniz. Bu vesileyle tekrar Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Allah Teala ibadetlerimizi kabul etsin.'' şeklinde konuştu.

Konserde Cavit Özkeleş, Önay Akan, Ali Parlak, Hidayet Gürsel, Ali Parlak ve Aşkın Günay, seslendirdikleri tasavvuf eserleriyle dinleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.