Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nafiz Gürman, Pazaryerine kavuşuyor

Nafiz Gürman, Pazaryerine kavuşuyor

Bayraklı Belediyesi Nafiz Gürman Mahallesi'nde 2 bin 500 metre kare alan üzerine modern görünümlü pazaryeri inşaa ediyor. Bölgenin uzun zamandır önemli ihtiyaçlarından olan pazaryeri için çalışmalar geçtiğimiz Mayıs ayında başlarken, projenin kısa sürede tamamlanarak, hizmete açılması hedefleniyor.

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 09:29
İZMİR - Bayraklı, Nafiz Gürman Mahallesi'nde Pazaryeri için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yaklaşık 2 bin 500 metre alanda otoparklı olarak inşaa edilecek pazaryerinin üstü de kapalı olacak. Mahalle sakinleri uzun zamandır sözü edilen ihtiyaçlardan biri olan pazaryeri sorunun çözüme kavuşmasıyla rahat bir nefes aldı. Bugüne kadar 4 kapalı pazaryerini ilçeye kazandıran Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu proje ile birlikte yaklaşık maliyeti 812 bin lira olan Bayraklı'nın 5'nci pazaryerini de mahalle sakinlerine kazandıracak.



Bugüne kadar yapılan pazaryerleri
Bayraklı Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ilk pazaryerlerinden biri Alpaslan Mahallesi kapalı pazaryeri oldu. Gümüşpala Pazaryeri, Yamanlar Pazaryeri, Yeni Girne Pazaryeri'nin rutin bakım ve onarımları ile son olarak Nafiz Gürman Pazaryeri inşaası da Bayraklı Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan önemli projeler arasında yer aldı. 5 Kasım'da tamamlanması planlanan Nafiz Gürman pazaryerinde 2 bin 500 metre kare alan üzerine 120 tezgah kurulabilecek. Bin metre karelik otopark ve yeşil alanın da yer aldığı proje yakın zamanda mahalle sakinlerinin hizmetine açılacak. Öte yandan Manavkuyu Mahallesinde sundurma inşaası sürerken, Osmangazi ve Adalet Mahallerinde ise proje ve keşif çalışmaları devam ediyor.



Yatırımlar sürecek
İlçenin bir çok bölgesine ihtiyaçlar ve imkanlar dahilinde yatırımlarını sürdüren Bayraklı Belediyesi'nin önümüzdeki süreçte de parklar yapıp, parke taşlar döşeyeceğini, asfastlar atıp, yeni pazaryerleri inşaa edeceğini, kültür merkezleri, sosyal donatı ve yeşil alanlarıyla parmakla gösterilen ilçelerden biri olacağını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, mahalle aralarında kurulan sağlıksız pazaryerlerinin yerine daha donanımlı, modern görünümlü alanlar inşaa etmeye devam edeceklerini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.