Dolar 34,2282
%0.06
Euro 37,9164
%0.38
Altın 2.917,550
%-0.41
Bist-100 9.190,00
%-1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Naksan çalışanları kan bağışı rekoruna ortak oldu

Naksan çalışanları kan bağışı rekoruna ortak oldu

Naksan Holding çalışanları, Şahinbey Belediyesi’nin düzenlediği kan bağışı kampanyasına katıldı.Gaziantep'te geçtiğimiz yıl bir günde tek noktada 2 bin 12 ünite kan toplayarak Türkiye rekoru kıran Şahinbey Belediyesi, bu rekoru elinde...

  • Ege Postası
  • 30.04.2013 - 14:39
Naksan Holding çalışanları, Şahinbey Belediyesi’nin düzenlediği kan bağışı kampanyasına katıldı.

Gaziantep'te geçtiğimiz yıl bir günde tek noktada 2 bin 12 ünite kan toplayarak Türkiye rekoru kıran Şahinbey Belediyesi, bu rekoru elinde tutmak ve rekor sayısını artırmak adına kan bağışı kampanyası düzenledi. Gaziantep Valiliği, Şahinbey Belediyesi ve Türk Kızılayı işbirliğiyle Şahinbey Parkı içerisinde düzenlenen kampanyaya Naksan Holding çalışanları, Kızılay görevlilerinin gerçekleştirdiği testler sonrasında kan bağışında bulundu. Türkiye’ye ve Türk insanına fayda sağlayan böyle geniş katılımlı bir sosyal sorumluluk kampanyasına katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Naksan Holding İnsan Kaynakları Müdürü Levent Özocaklı, “Naksan olarak daha önce de insanımızın yaşadığı sıkıntıların giderilmesi adına birçok projede yer almaya çalıştık. Bugün de bu örneklerden birini yaşıyoruz. Bundan sonra da yine bu tür projelerde destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Türkiye'de kan verme oranının nüfusun ancak yüzde 1'ine tekabül ettiğine dikkat çeken Özocaklı, “Türkiye’de 2 milyon insanın kana ihtiyacı var. Biz Naksan Holding olarak bu konularda çok hassasız, sosyal sorumluluk projelerinde yer almak şirketimizin genlerinde var. Ürünlerimiz de, insanı yaşatmak ve hayatı kolaylaştırmak için tasarlanmaktadır." açıklamasında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.