Dolar 34,1697
%-0.11
Euro 37,8795
%0.28
Altın 2.922,770
%-0.23
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Namık Kemal Lisesi’nde yeni heyecan

Namık Kemal Lisesi’nde yeni heyecan

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, ‘Okullar Hayat Olsun’ projesine katılan Namık Kemal Lisesi’ne destek verdi

  • Ege Postası
  • 23.11.2012 - 10:15
İZMİR- İzmir’in köklü eğitim yuvalarından biri olan Namık Kemal Lisesi’nin ‘Okullar Hayat Olsun’ projesine katılması nedeniyle düzenlenen törene Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Konak İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihabir Çulhaoğlu, Konak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hızır Kaya, okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Namık Kemal Lisesi’nin 90 yıllık bir eğitim mabedi olduğunu ifade eden Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, yeni bir projeye adım atan Namık Kemal Lisesi eğitimci ve öğrencileriyle birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.  Başkan Tartan, ders saati bitiminden sonra da okulların halkı birleştiren bir işlev göreceği projeyi desteklediğini belirterek şöyle konuştu:

“Okul saatleri dışında otopark olarak kullanılmaya başlayan okul bahçeleri bundan sonra halkla buluşacak. Toplumun okullarda yaşayacağı kaynaşma çok önemli çünkü kaybolmaya yüz tutan komşuluk, dostluk, sırdaşlık gibi değerler yeniden canlanacak. Özellikle gençlerimiz için okul saatleri sonrasında ve yaz aylarında da güvenli bir sığınak olacak. Yerel yöneticilerin en önemli görevi hizmeti her daim her noktada geçerli kılmak. Sürekli hizmetlerin arkasında olmak. Gelişen, ileri giden İzmir’e katkı koymak için gayret ediyoruz. Atatürk gençleri her zaman önemli bir güç olarak görmüş ve onları ön plana çıkartmış. O nedenle gençlik bizim için çok önemli.”

Yeni projenin heyecanını yaşayan öğrenciler, törenin ardından Dr. Tuna Yılmaz’ın hazırladığı Fotoğraflarla Atatürk’ isimli slayt gösterisini izledi. Atatürk fotoğraflarının çekim hikayelerinin anlatıldığı sunumda, Ata’nın yaşamına dair ayrıntılar dikkat çekti.

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.