Dolar 34,1503
%0.04
Euro 38,0766
%0.43
Altın 2.886,200
%0.03
Bist-100 9.989,00
%1.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere'de etkili iletişim eğitimine büyük ilgi

Narlıdere'de etkili iletişim eğitimine büyük ilgi

Narlıdere Belediyesi Pakize Ateş Kadın Danışma Merkezi ve Atatürkçü Düşünce Derneği işbirliği ile Etkili İletişim, Konuşma, Beden Dili ve Stres konulu eğitim semineri yapıldı.

  • Ege Postası
  • 26.04.2013 - 09:00
İZMİR - Narlıdere’deki demokratik kitle örgütlerinin yöneticileri, CHP İlçe Başkanı ve Kadın Kolları, Narlıdere Belediyesi Meclis Üyeleri ve Kadın Danışma Merkezi’nin “Gönüllü Kadın’larının büyük bir ilgi gösterdiği eğitim; Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’nde, Yrd. Doç. Dr. Cengiz Üzün tarafından gerçekleştirildi. Yrd. Doç. Dr. Cengiz Üzün, seminer katılımcıları ile kurduğu interaktif eğitim sırasında seminer salonundan seçtiği kişilere verdiği roller ve neşeli anlatımı katılımcıların büyük beğenisini kazandı.

Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Etkili İletişim, Konuşma, Beden Dili ve Stres konulu eğitim semineri ile ilgili konuşan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur “Seminerine gösterilen ilgi, Narlıdere halkı ile etkili bir iletişim kurduğumuzu gösteriyor, etkili bir iletişime sahip olan ve iletişimde beden diline hakim olarak, bunu en güzel şekilde kullanan birey, çevresine de faydalı bir insan olur. Yine bunu en iyi şekilde kullanan birey, yaşam kalitesini de yükseltir. O yüzden de ilçe halkımızla daha etkili iletişim kurabilmek için sürekli arayış içindeyiz, gerçekleşen bu eğitimin de ilçemiz halkı ile kurduğumuz iletişimi geliştirmek için önemli bir fırsat” dedi. Başkan Batur, eğitim seminerini veren Yrd. Doç. Dr. Cengiz Üzen’e ve katılımcılara teşekkür etti.
Atatürkçü Düşünce Derneği Narlıdere Şube Başkanı Mükerrem Demir ve Narlıdere Belediyesi Pakize Ateş Kadın Danışma Merkezi Müdürü Semra Pektopal, Dr. Cengiz Üzün’e çiçek ve Atatürk’ün bir posterini vererek teşekkürlerini belirttiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.