Dolar 34,1408
%0.02
Euro 38,0736
%0.42
Altın 2.886,280
%0.03
Bist-100 10.034,00
%1.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir cephesinden metro ve İZELMAN'daki gelişme için ilk yorum

Büyükşehir cephesinden metro ve İZELMAN'daki gelişme için ilk yorum

İZELMAN krizinde yargının verdiği yürütmeyi durdurma kararının ardından Büyükşehir cephesinden ilk tepki geldi. Başkan Kocaoğlu "umuyorum bir daha böyle bir süreç yaşamayız" dedi

  • Ege Postası
  • 25.04.2013 - 18:02
EGE POSTASI/ HABER SERVİSİ- İzmir Büyükşehir Belediyesi bir hafta içinde üst üste iki müjdeli haberle sevindi. Önce metro keşif artışı için onayın Cumhurbaşkanlığı Köşk'ünden çıkması ardından İZELMAN krizinde yargının işçilerin lehine karar vermesi yüzleri güldürdü. EXPO çalışmaları için Fransa'da bulunan ve iki kritik konu hakkında açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Metro keşif artışı onayı" için Keşif artışı talebimizin onayı için Bakanlar Kurulu üyelerimize, Sayın Başbakan’a ve Sayın Cumhurbaşkanı’na, belediyemiz ve İzmir halkı adına teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımız kaldığı yerden devam edecek. Üçkuyular Metrosu’nu bir an önce bitirebilmek, Büyükşehir Belediyesi’nin 1 numaralı gündem maddesidir ve kalan 3 istasyonu hizmete açabilmek için geceli-gündüzlü çalışmaya devam edeceğiz. İzmirli hemşehrilerimizin bu konuda en küçük bir endişesi olmasın. İkinci yüklenicinin keşif artışı talebini de geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı’na göndermiştik. Bunun da hızlı bir şekilde onaylanması, metro yatırımımızın tamamlanması için hayati önem taşımaktadır. Sayın Bakanlığımızın gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum" dedi.

İZELMAN ihalesi
Başkan Kocaoğlu "650 işçimizin sıkıntılı bekleyişine neden olan ihale sürecinde gelen yargı kararı ve arkadaşlarımızın İZELMAN’daki statülerinin devamı hepimizi çok sevindirdi. Umuyorum bir daha böyle bir süreç yaşamayız" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.