Dolar 34,1492
%-0.14
Euro 37,7803
%-0.13
Altın 2.907,190
%-0.56
Bist-100 8.934,00
%-0.87

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere’de Gripin’le 90. Yıl coşkusu

Narlıdere’de Gripin’le 90. Yıl coşkusu

Cumhuriyetin 90. Yılı etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan Gripin Narlıdere’yi adeta salladı.

  • Ege Postası
  • 31.10.2013 - 11:51
İZMİR  - Etkinlik Fener alayı sonrası Ahmet Piriştina Meydanında toplanın Narlıdere’liler Türk halk müziği sanatçısı Gonca’nın konseriyle başladı. Sahilevlerinden atılan havayi fişek konseri ardından led ekranda, Gündoğdu ya bağlanıldı. Ekranda yarım saat boyunca “havayi fişek gösterisi ve Aziz Kocaoğlu’nun konuşmasını izlendi. Başkan Kocaoğlu’nun İlçe Başkan takdimi özelliklede Narlıdere Belediye Başkan Batur’un adıyla Demokrasi Meydanında alkışlar koptu.
Kutlamalarda İlköğretim Öğrencisi Mehmet Emiroğlu sahneden, tüm Narlıderelilerle birlikte Andımızı okuttuğu gecede Mustafa Kemal Atatürk ismi dillerden hiç düşmedi.
Gripin grubunun sahne etkinliğin ikinci bölümünde gruplar Narlıdereli gençler adeta çılgına döndü. Alanı dolduran onbine yakın Narlıdereli genç hep bir ağızdan Gripin şarkıları söyledi.
Konser sırasında Sanatçılara plaket ve çiçek sunmaya gelen Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur “bugün Narlıdere halkı Cumhuriyetine nasıl sahip çıktığını gösterdi. Bugün Narlıdere halkı Mustafa Kemal Atatürk’e nasıl bağlı olduğunu bir kez daha gösterdi. Bz cumhuriyet aşkı ve Gezi ruhuyla Narlıdereli gençleri buradan sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Bizlerde aynı ruh ve heyecanla Cumhuriyetimize ve bağımsızlığımıza sahip çıkmaya buradan tekrar söz veriyoruz. Narlıdereden tüm ülkeye en büyük mesajımız budur” diye konuştu.
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu ise konuşmasında, 68 ve 78 de gençler üzerilerine düşen görevi nasıl yaptıysa da bu dönemde de gençler bu ülkeye sahip çıkmaya devam ediyor. Bunu gezi olaylarında ve ODTÜ olaylarında gördük. Gençlik bu ülkenin vazgeçilmesi ve her derde devasıdır. Gripin nasıl vücudun derdine devası olduğu gibi. Bu ülkenin de gençleri vardır” diye konuştu.
En güzel şarkılarını Narlıdere’li gençlere söyleyen Gripin grubunun konser şovları büyük beğeni kazandığı gecede gençler Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.