Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nefesin mucizesini keşfettiler

Nefesin mucizesini keşfettiler

Binlerce insanın hastalıklarını iyileştirdiği, huzur, mutluluk ve istedikleri başarılara ulaşmasını sağlayan ‘Nevşah’la Mucizeni Keşfet’ semineri İzmir’de düzenlendi.

  • Ege Postası
  • 12.10.2016 - 16:00

Nefes Koçluğu mesleğinin Türkiye'deki yaratıcısı, bugüne kadar yüzbinlerce insanın yaşamında mucizevi dönüşümlerin olmasına aracılık eden ünlü eğitmen Nevşah Fidan Karamehmet, nefes ve düşünce limitlerini aşarak yaşamı değiştirmeyi sağlayan “Nevşah'la Mucizeni Keşfet” adlı seminerini İzmir'de gerçekleştirdi.

İzmir Movenpick Otel’de yapılan nefes seminerinde nefesin fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal olarak hayatımızı derinden nasıl etkilediği anlatıldı. Nefes kapasitemizi arttırdığımızda, nefesimizdeki limitleri kaldırdığımızda hayatımızdaki baskıladığımız konuların nasıl çözüldüğüne örnekler verildi.

NEFES EGZERSİZİ

Bu çalışmada birçok kişinin imkansız dediği bir çok hastalığın, sorunun, sıkıntının doğru çalışmalar ve metodlarla nasıl aşılabildiği öğretiliyor. 

Nefes seansları ile bugüne kadar binlerce insanın kanseri yendiği, astım, anfizem, panik atak gibi rahatsızlıkları iyileştirdiği, tiroid, kalp, tansiyon, şeker, depresyon, bipolar hastalarının iyileşerek ilaçlarını bıraktığı belirtiliyor. 

Nefes ile tanışmak için başlangıç seviyesi olarak kabul edilen ‘Nevşah’la Mucizeni Keşfet’ seminerinin bundan sonraki İzmir organizasyonu 17 Kasım 2016 tarihinde yine Movenpick Otel’de gerçekleştirilecek. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.