Dolar 34,2545
%0.33
Euro 37,8167
%0.12
Altın 2.927,720
%0.4
Bist-100 8.857,00
%-0.47

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nikahlarını hastanedeki annelerinin yanında kıydılar

Nikahlarını hastanedeki annelerinin yanında kıydılar

Çanakkale'de bir çift, hastanede yatan annelerinin yanında nikahlandı.Bir süre önce Gelibolu ilçesinden gelirken kaza geçiren Ünzile Kıyı, yaralı olarak kaldırıldığı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi'nde ameliyat edilerek...

  • Ege Postası
  • 31.08.2013 - 10:43
Çanakkale'de bir çift, hastanede yatan annelerinin yanında nikahlandı.

Bir süre önce Gelibolu ilçesinden gelirken kaza geçiren Ünzile Kıyı, yaralı olarak kaldırıldığı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi'nde ameliyat edilerek kolu alçıya alındı. Kızı Neşe Kıyı'nın nikahına gidemeyince merasim de hastanedeki odasına taşındı. Hastane yönetimi, odayı buna göre düzenledi. Neşe Kıyı ile Okan Bahçe'nin nikah şahitliklerini ise Başhekim Doç. Dr. Murat Coşar ve Hastane Müdürü Ömer Hadımoğlu yaptı.

Başhekim Coşar, hastanede ilk defa böyle bir organizasyona evsahipliği yaptıklarını belirtti. Anne Kıyı da damadı ve kızının kendisine böyle bir jest yapmasından dolayı duygulandı. Neşe içinde geçen nikahta Ünzile Kıyı'nın duygulu bir şarkı söylemesinden sonra gözyaşları akmaya başladı. Anne ve kızı, uzun süre ağladı. Çiftin evlilik cüzdanını, Doç Dr. Coşar verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.