Dolar 32,7265
%0.17
Euro 35,4588
%0.14
Altın 2.481,570
%0.13
Bist-100 10.864,00
%0.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O muhtarlık ofisi kalldırıldı

O muhtarlık ofisi kalldırıldı

KONAK Belediye Başkanı Sema Pekdaş, İzmir'in Basmane semtindeki Faikpaşa Mahallesi'nde, yolun ortasına yapılan muhtarlık ofisinin kaldırılacağını açıkladı.

  • Ege Postası
  • 12.08.2015 - 09:51
Konak Belediyesi tarafından, Basmane semtindeki Faikpaşa Mahallesi Muhtarlığı için, 967 sokakta yolun üzerine beton dökülüp, prefabrik ofis yapıldı. Yolun ortasına yapılan muhtarlık ofisi, sadece çevrede yaşayan vatandaşları değil Faikpaşa Mahallesi Muhtarı Abbas Tunç'u da şaşırttı. Hem muhtar Tunç hem semt sakinleri muhtarlık ofisinin daha uygun, boş bir alana yapılmasını istedi. 

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, yol üzerine yapılan ve çevre sakinlerinin de tepkilerine neden olan muhtarlık ofisinin inşa edildiği alanın yeni planlarda yol olarak yer almadığını belirtti. Ancak yine de otopark olarak kullanılan alana kurulan muhtarlık ofisinin kaldırılması için talimat verdiğini söyledi. Yeni ofisin daha uygun başka bir yere yapılacağını bildirdi.



KALDIRILDI

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ın talimatı üzerine sabah muhtarlık binasının yapıldığı yere gelen ekipler kısa süre içinde binayı söküp bulunduğu yerden kaldırdı. (DHA)


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.