Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O pankart kriz çıkardı

O pankart kriz çıkardı

Esnaf Kefalet Kooparitifleri İzmir Bölge Müdürlüğü ziyareti öncesi SDP İzmir İl örgütü binasına hırsız akp yazısı asması küçük çaplı kriz çıkardı

  • Ege Postası
  • 07.01.2014 - 17:03
ONUR ÇAKIR/ HABER SERVİSİ - Seçim çalışmalarını STK ziyaretleriyle sürdüren AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Binali Yıldırım, aynı gün içinde önce şok gözaltı operasyonuyla sarsıldı ardından pankartlı protestoyla ikinci şoku yaşadı. Esnaf Kefalet Kooperatifleri İzmir Bölge Müdürlüğü ziyareti öncesi SDP İzmir İl örgütü binasına hırsız AKP yazısı asması küçük çaplı kriz çıkardı.

ESNAF ODASINI ZİYARET ETTİ
Yıldırım’ın bir sonraki adresi İzmir Esnaf Odaları Birliği oldu. Yıldırım, “İzmir’in yaşam kalitesini artırmak için çalışan bir sektörsünüz. Türkiye ve İzmir’de toplam istihdama baktığınız zaman yüzde 52 hizmet sektöründen olur. Sizin mensuplarınız esnaf teşkilatı çok büyük holdingler gibi büyük ticaretleri yok. Gürültüleri çok fazla değil ama ortaya konan emek çok çok fazla. Çünkü siz istihdam deposunuz. Büyük firmalar öne çıkmak için üretimde verimliliği esas alıyorlar. İzmir’e alan bakışımız, çalışmalarımız devam ediyor. İzmir’de şehri rahatlatacak projelere başladık, bitirdik. Deva edenler var. İzmir kamuoyunda 2011 genel seçimleri öncesinde buradan milletvekili olmamız istendi. İzmirliler sağ olsunlar bizi parlamentoya gönderdiler. Daha sonra olayları detaylı gördük. Partimiz bizi bu dönem aday gösterdi. Ben ve bütün çalışma arkadaşlarımı, ilçe belediye başkan adaylarımızın tek amacı var. İzmir’e hizmet etmek. İzmir’in sorunlarını biliyoruz. Sorunları çözmek istiyoruz. Bizim 11 yıllık geçmişime bakıldığında 4 binin üzerinde projemiz var” dedi. 
“Bizim için proje problem değil” değil diyen Yıldırım, “Hayatımız proje yapmakla geçti. İnsanlar yaşadığı şehirlere benzer ya şehri kendinize benzetecek ya da şehir sizi başka yere götürecek. Biz istiyoruz ki İzmirlilerin gelecekten umutlu olduğu, şehriyle gurur duyduğu bir İzmir olsun. Bunu yaparken kavgayla işimiz olmaz. Biz üç önemli şey vaat ediyoruz. Sevgi, samimiyet ve saygı…Yapacağımız işlerde ortak değer bu. Hizmet yapacağız diye gönülleri yıkmanın anlamı yok. Hizmet de yapacağız gönülle de…İzmirli hemşerilerimiz destek verirse ben bu şehre ekibimle birilikte çok güzel işler yapacağımıza yürekten inanıyorum. Bizim niyetimiz hayır. Akibiyetimiz de hayır” dedi.

BASINA KAPALI
Yıldırım, ESİAD’ı ziyaret etti ancak bu ziyaret basına kapalı bir şekilde gerçekleşti.

EMRİNİZDEYİZ
Yıldırım, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar ve Kefalet Kooparatifleri Birlikleri Merkezi’ni ziyaret etti. Birlik Başkanı Salahaddin Hünü, “İzmir’i köy olmaktan kurtaracağınız için ben ve teşkilatım sizin emrinizde çalışacağını ifade etmek istiyorum. Sizin hükümetinizden gördüğümüz desteği kimseden görmedik. Bizim tabelamızı gördüğünüz her yere girin. Sizin bize bir ıslığınız, arkanızda bin kişi var demektir. Sizinle bu işinizi Allahın yardımıyla sonuçlandıracağız. İstediğiniz zaman istediğiniz yerde bir telefonla yanınıza geliriz. ‘işimiz var’ lafını duymazsınız” dedi. 

TAKDİR EDİYORUM
Yıldırım Hünü’nün sözlerini memnuniyetle karşıladı. Yıldırım, “Açık desteğinizi takdir ediyorum. Ülkenin nabzı nedir bunu sizin sayenizde ölçüyoruz. Sizin desteğiniz bize güç veriyor. Esnafın bakışını çok önemsiyorum. Biz sürekli beraber olacağız. Kampanya döneminde detayları konuşacağı ve bunun sonunda 30 Mart seçimleri bizim bakımımızdan başarılı ile sonuçlanırsa İzmir kazanacak. Gayretli çalışmaları yapıyoruz. Bizim ölçü belli. 11 yıla bakın. İzmir’de ne yaptığımızı ne yapacağımızı göreceğiz” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.