Dolar 34,2263
%-0.04
Euro 37,5888
%-0.11
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O sloganlar Bucaspor’un başını yaktı

O sloganlar Bucaspor’un başını yaktı

TFF yine skandal bir karara imza atarak Bucaspor taraftarının Fethiyespor'la oynan karşılaşmada attığı sloganları gerekçe gösterip kulübe 26 bin liralık ceza kesti. ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ ve ‘şehitler ölmez, vatan bölünmez’ sloganları yüzünden kesilen cezaya Bucaspor Kulübü Başkanı Hüsnü Kaya’dan sert tepki var

  • Ege Postası
  • 08.02.2014 - 10:51

BÜNYAMİN DOBRUCALI/ HABER SERVİSİ â€“ Türkiye Futbol Federasyonu büyük tartışma yaratacak bir karara imza atarak Bucaspor taraftarının Fethiyespor'la oynan karşılaşmada attığı sloganları gerekçe gösterip Bucaspor’a ceza yağdırdı. ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’, ‘şehitler ölmez, vatan bölünmez’ ve ‘bağırmayan taraftar bizden değildir’ sloganlarını gerekçe gösteren TFF Bucaspor kulübüne 26 bin liralık pra cezası kararı aldı. Cezaya ilk tepki Bucaspor Kulübü Başkanı Hüsnü Kaya’dan geldi. TFF’nin ‘kaşıkla verip, kepçeyle aldığına işaret eden Kaya, bu sloganlar bütün statlarda atılan sloganlar. Burada amaç Bucaspor’u ve Bucaspor taraftarını cezalandırmak diye konuştu.


BU KAVGAYI HEP BİRLİKTE VERMELİYİZ

Başkan Hüsnü Kaya ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’,’Şehitler ölmez,  vatan bölünmez’ ve ‘bağırmayan taraftar bizden değildir’ sloganları yüzünden 26 bin lira ceza aldık. İkinci ceza bu. Küfürün ‘k’si yok. Sadece bağırmayan seyirciye yönelik bir tezahurat var. ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ ve ‘şehitler ölmez, vatan bölünmez’ sloganları  bütün stadlarda atılıyor. Bizim seyrcimiz bütün maçlarda bağırıyor bunları. Şanlıurfaspor’a ceza verdiler federasyonu bastı, ceza kaldırıldı, Banahane benim seyircime yaptığı hareket ortada, neden ceza vermiyorsunu? Buarda benim seyircimi, Bucaspor’u cezalandırıyorlar. Bucaspor’un çok mu parası var da 26 bin lira ceza veriyorlar. Federasyon ne vermiş de ne istiyor. Kaşıkla verip kepçeyle alıyorlar. Yakışmıyor bu. Burası Türkiye Cumhuriyeti. Bu ülke yasalarla yönetilecektir. Diğer takımlara ceza verip daha sonra kaldırıyorlar. Medya nasıl sahip çıkacak. Buca’ya Buca’nın maneviyatına sahip çıkmadan nasıl olacak bu işle? Bu sadece Hüsnü Kaya’nın davası değil .Bu Buca’n ın davası. Bunu sadece Hüsnü Kaya’nın davası gibi görürseniz ben çıkar bunun kavgasını veririm. Ama yarın hiç kimse de çıkıp Bucaspor’a sahip çıktık demesinler. İstanbul medyası İstanbul kulüplerine nasıl sahip çıkıyorsa, İzmir medyası da İzmir takımlarına öyle sahip çıkmalı’ mesajı verdi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.