Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Obama: Radikalleşmeyi engellememiz lazım

Obama: Radikalleşmeyi engellememiz lazım

ABD Başkanı Barack Obama, Boston saldırılarından sonra bazı insanların sapkın ve çarpık düşüncelerinden dolayı Amerika’ya saldırı düzenlenebileceği tehlikesi ile yüz yüze geldiklerini söyledi. Boston Maraton saldırılarında sonra,...

  • Ege Postası
  • 30.04.2013 - 18:59
ABD Başkanı Barack Obama, Boston saldırılarından sonra bazı insanların sapkın ve çarpık düşüncelerinden dolayı Amerika’ya saldırı düzenlenebileceği tehlikesi ile yüz yüze geldiklerini söyledi. Boston Maraton saldırılarında sonra, ülke olarak insanların radikalleşmelerini durdurmak istediklerini belirten Başkan Obama, saldırılar öncesi FBI ile İç Güvenlik Bakanlığı’nın yapmaları gereken herşeyi yaptıklarını savundu.

Beyaz Saray’da gazetecilerin sorularını cevaplayan Başkan Obama, radikalleşmenin olabileceği yerlerde ABD’ye karşı yapılacak saldırılarının nasıl önlenebileceği ile ilgili çalışmalar yapılması gerektiğini belirtti. Bu tarz çalışmaların zor olduğunu vurgulayan Obama, Boston saldırlarından sonra Rusya’nın kendileri ile koordineli bir şekilde çalıştığına dikkat çekti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.