Dolar 34,2508
%0.03
Euro 37,6307
%0
Altın 2.918,640
%-0.1
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Oda başkanından ev hanımlarına destek sözü

Oda başkanından ev hanımlarına destek sözü

Çarşambalı ev hanımları tarafından kurulan Çarşamba Ev Hanımları Derneği Başkanı Saliha Şen ve üyeleri, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Dernek Kurucu Başkanı Saliha Şen, ev hanımlarını...

  • Ege Postası
  • 02.07.2013 - 16:05
Çarşambalı ev hanımları tarafından kurulan Çarşamba Ev Hanımları Derneği Başkanı Saliha Şen ve üyeleri, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Dernek Kurucu Başkanı Saliha Şen, ev hanımlarını bir çatı altında örgütleyerek, yapacakları projelerle ev hanımlarının ev ekonomisine destek olmalarını amaçladıklarını belirtti. Şen, "Bunun yanı sıra sosyal projelerle ev hanımlarımızın sosyalleşmelerine de yardımcı olacağız." dedi.

Çarşamba Ticaret ve sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz ise kendilerinin her çatı altındaki sivil toplum kuruluşlarıyla yakın temas halinde olduklarını vurgulayarak, “Çarşambamızda Ev Hanımları Derneği'nin olması gelişmişliğimize de örnektir. Sizlerin ev ekonomilerine destek için yaptığınız projelerinize elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.