Dolar 34,2756
%0.1
Euro 37,6432
%0.03
Altın 2.917,290
%-0.15
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti’den KTO’ya ziyaret

AK Parti’den KTO’ya ziyaret

AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz ve il yönetiminden oluşan heyet, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ömer Dengiz, 11 Mayıs’ta yapılan Ticaret Odası seçimleri neticesinde...

  • Ege Postası
  • 02.07.2013 - 15:37
AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz ve il yönetiminden oluşan heyet, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Ömer Dengiz, 11 Mayıs’ta yapılan Ticaret Odası seçimleri neticesinde Kayseri Ticaret Odası yönetim kurulu başkanı seçilen Hiçyılmaz ve ekibine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Dengiz, sivil toplum kuruluşlarının öneminin artık ticari yaşamda çok fazla hissedildiğini belirtti. Kayseri Ticaret Odası gibi sivil toplum kuruluşlarının hem sosyal hem ticari hem de siyasi anlamda çok önemli olduğunu vurgulayan Dengiz, ileri demokrasilerin bunu gerektirdiğini, bu durumun 2023 Türkiyesine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, AK Parti il yönetiminin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kayseri’de tüm kurum ve kuruluşların uyum içinde çalışmasının şehrin menfaatine olacağını belirtti. Hiçyılmaz, Kayseri Ticaret Odası’nın, ilin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, üyelerinin ekonomik, sosyal ve hukuki taleplerini karşılamak, hak ve menfaatlerini korumak üzere Kayseri Ticaret Odası yönetimi, meclisi ve meslek komiteleri olarak çok hızlı bir şekilde çalışmaya başladıklarını dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.